Wat je deze kerst kunt toevoegen aan je verlanglijstje onder de 20 euro

kerst onder 20 euro cadeau tips

Kerst en Sinterklaas zijn twee van mijn favoriete feestdagen, dagen waarop het zeker niet alleen om cadeautjes gaat, maar ook waarop je tijd en aandacht voor elkaar hebt. Cadeautjes horen er nou eenmaal bij en ik moet zeggen dat ik dat zeker niet erg vind. Ik vind het na al die feestdagen wel erg lastig om met leuke cadeautjes te komen voor op mijn verlanglijst. Daarom heb ik voor jullie een inspiratielijst gemaakt met leuke cadeau’s die allemaal onder de 20 euro zijn!

Een Bodybutter cadeauset van The Bodyshop

Ik ben dol op de producten van The Bodyshop, de verpakkingen zien er prachtig uit, de geuren zijn stuk voor stuk heerlijk en daarbij zijn ze erg bezig met dat het niet goed is om bijvoorbeeld producten op dieren te testen en dat alles op een eerlijke manier wordt gemaakt. Ik vind het fijn om met die gedachte iets te krijgen of cadeau te geven. In dit pakketje zitten 3 verschillende bodybutters. Met de geuren: mango, aardbei en British Rose. Ik vind vooral British rose en mango erg lekker, aardbei is voor mij iets te zoet. Het setje is zo leuk vormgegeven, het ziet eruit als een klok en daarbij nog 3 mini’s waar je normaal veel meer voor betaalt. Ik vind dit een heel leuk cadeau idee voor iemand die houdt van verzorging.

15,00 euro

Bodybutter trio van The Bodyshop

Een kerstbal vol Vanilla Chai producten van The Bodyshop

Dit cadeau idee laat ik even aansluiten bij het vorige idee. Dit is namelijk een mega gouden kerstbal gevuld met Vanilla chai producten. Ik ben dol op deze geur, het is herfst en Kerst in een potje, je moet er wel van houden. Ik zou deze geur aanraden aan mensen die normaal van spicy, zware en winterse geuren houden. In deze set krijg je een: handcrème, douchegel, bodybutter & bodyscrub, allemaal hele fijne producten! Dit setje raad ik aan als je zeker weet dat diegene van deze geur houdt, dan heb je namelijk heel veel profijt van al deze verschillende producten en anders kun je voor de vorige optie kiezen.

20,00 euro

Cadeau kerstbal Vanilla ChaiEen sterren make-up tasje om al je kerst make-up in te bewaren

Wat ik tegenkwam toen ik opzoek was naar ideeën was dit prachtige tasje. Het heeft zo’ n leuk uiterlijk en doet me meteen denken aan kerstmis. Het tasje is van een velvet stofje gemaakt en er zitten leuke gele sterren op zoals je kunt zien. Echt handig als je dit nodig hebt en vaak een tasje meeneemt in je gebruikelijke tas om je make-up in op te bergen.

10,00 euro

Sterren make-up tasje

kerst cadeau ideeën

Het boek met alle Kerst tips die je moet weten

Als je Tanya Burr kent door haar Youtube video’s of make-up lijn dan weet je vast dat ze een nieuw boek heeft uitgebracht. Vol trots presenteerde ze haar boek eind oktober. Het boek zit vol met tips voor koken, make-up, activiteiten, kleding, haar en noem maar op. Alleen draait alles om Kerst. Persoonlijk vind ik dit geweldig! Ik ben dol op Kerst en om dan ook nog wat richtlijnen en tips te krijgen aan de hand van een boek met prachtige foto’s vind ik nog geweldiger!

20,00 euro

Tanya Burr Christmas boek

Een pakje met bijzondere Kerst bruisballen

Ook Lush, de concurrent van The Bodyshop is één van mijn favoriete winkels als het op verzorging aankomt. Wij hebben een bad en ik vind het altijd zo heerlijk om in de winter lekker in bad te liggen met een te gekke bruisbal die ook nog eens lekker ruikt, ik kan me voorstellen dat meer mensen er zo over denken. Denk er wel aan dat degene waaraan je dit cadeau wil doen een bad moet hebben. Dit pakje is speciaal gericht op “the night before Christmas”. De bruisballen zijn ook vormgegeven met maantjes en sterretjes en maken er een bruisende Kerst van dit jaar!

14,95

Lush cadeau doos

Matte lip producten om de kerstavond mee in te gaan

Er kon natuurlijk geen make-up ontbreken aan dit lijstje. Dit leuke idee bevat namelijk lipcreams met een matte finish in een set. Voor deze prijs kun je er normaal net 2 kopen, maar in dit setje krijg je er 3! Ik ben dol op de producten van Nyx en met name de lip producten. De kwaliteit is erg goed en de producten zijn compact vormgegeven waardoor het vaak de ultieme lipstick in mijn tas is. Er zitten hele mooie kleuren in dit setje, ik zou zeker overwegen om dit toe te voegen aan je lijstje!

 

15,79 euro

Nyx Soft Matte lipcream set

 

kerst onder 20 euro tips

 

Delen:

18 Reacties

 1. november 17, 2017 / 8:27 am

  Wat een leuk lijstje! Die trio bodybutter van de Bodyshop komt ook op mijn lijstje voor Sinterklaas denk ik 🙂

 2. november 17, 2017 / 9:16 am

  Leuke items allemaal! Geschenksets met beauty producten zijn altijd fijn, zeker van The Body Shop en Lush.

 3. november 17, 2017 / 10:49 am

  Allemaal leuke items! Ik ben zelf wel benieuwd naar die producten van The body shop.
  Liefs,
  Yara

  • november 17, 2017 / 10:51 am

   Snap ik, het zijn ook echt heerlijke producten die zo leuk zijn om cadeau te krijgen! X

 4. november 17, 2017 / 11:13 am

  Tof lijstje! Geschenksets met verzorgingsproducten van mooie, proefdiervrije merken doen het bij mij altijd goed! ♡

  • november 17, 2017 / 11:23 am

   Inderdaad, vind het ook een heel fijn idee dat de merken proefdiervrij zijn!

 5. november 17, 2017 / 9:51 pm

  Wat een fijne producten! Vooral de producten van The Body Shop spreken me nogal aan. Vanilla Chai vind ik zo lekker ruiken!

  • november 18, 2017 / 11:37 am

   Jaaaaa Vanila chai is the best echt waar hihi fijn dat we het daarover eens zijn X

 6. november 18, 2017 / 8:53 am

  Handig, zo’n artikel had ik nu nodig! Vooral dat Nyx setje vind ik suuuperleuk!

 7. november 20, 2017 / 1:35 pm

  Leuke cadeautips zeg! Ik ben wel benieuwd naar de lipproducten van NYX. Tot nu toe heb ik er nog geen uitgetest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge