Kazidomi dé webshop met natuurlijke en zero-waste producten!

kazidomi

Op het event waar ik allerlei nieuwe producten leerde kennen, maakte ik ook kennis met Kazidomi. Kazidomi is een geweldige Belgische e-shop vol natuurlijke en zero-waste producten waar ik jullie kennis mee wil laten maken.

Lamazuma zero-waste tandpasta

kazidomi

Toen ik dit product zag, was ik meteen nieuwsgierig. Ik heb nog nooit een goed alternatief gevonden voor tandpasta in een tube. En nu zag ik deze zero-waste tandpasta én in een vaste vorm. Je doet er langer mee en hij is makkelijk in gebruik! Ook makkelijk mee te nemen op reis in het recycle doosje dat erbij hoort.

kazidomi

De tandpasta ruikt heerlijk en is makkelijk te gebruiken. Je maakt de vaste tandpasta nat en haalt je (zero-waste) tandenborstel erbij langs. De tandpasta proeft gewoon lekker naar mint, echt een aanrader.

Kazidomi: Zoya goed Pretty Coconut orange cream

Ook deze crème is duurzaam en natuurlijk. De crème is heel hard, maar wordt zacht bij aanraking van je huid. Hij ruikt echt letterlijk naar sinaasappel. Een fijne geur, mijn benen voelen super gehydrateerd na het aanbrengen.

Wat heeft Kazidomi nog meer voor ons in petto

Kazidomi is een mega platform vol zero-waste en natuurlijke producten. Ook huishoudelijke producten, superfoods (onwijs gezond), zaden, kruiden en verzorgingsproducten. En voor de sporters onder ons, ook hebben ze gezonde proteïne repen en andere voedingsmiddelen. Ik kan er eeuwen doorheen scrollen, ik ben mega enthousiast!

Waar jij iets aan hebt!

Ben jij iemand die sowieso al interesse heeft in zero-waste, gezonde voeding en natuurlijke beauty? Dan heb ik iets voor jou! Met de promocode: LAURAMARISKA20 krijg jij 20% korting op een lidmaatschap van Kazidomi. De lidmaatschap kost eenmalig 100 euro, daarmee krijg je het hele jaar kortingen van 20% tot 50%. De kortingen die je extra krijgt met deze lidmaatschap worden verrekend in je 100 euro, maak je dit bedrag aan het einde van het jaar niet op? Dan krijg je gewoon je overgebleven geld terug! Jij koopt en jij kiest! Alleen maar extra voordeel! En je krijgt nu ook een zerowaste kit gratis ter waarde van 54 euro bij een lidmaatschap, ook met mijn korting.

Delen:

4 Reacties

 1. maart 11, 2019 / 9:56 am

  Wat leuk zeg! Zo’n abonnement vind ik alleen wel een prijzige uitgave.

  • maart 11, 2019 / 10:16 am

   Jaa snap ik, maar als je het bedrag er niet uithaalt, krijg je het overige geld gewoon weer terug, dus je investeert eigenlijk alleen in de kortingen die je daadwerkelijk hebt gebruikt en waar je van hebt kunnen profiteren 🙂

 2. maart 11, 2019 / 11:18 am

  Wat een supertoffe webshop, handig ook zo’n lidmaatschap, zeker dat je je geld terugkrijgt wanneer je het niet opmaakt. Ik ben helemaal voor zero waste! Ik vind die tandpasta dan ook wel echt geweldig, geniaal bedacht. Ik ga er eventjes rondsnuffelen <3

  • maart 11, 2019 / 4:16 pm

   leuk om te horen Evelien, ben benieuwd of je leuke items gezien hebt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge