Herfst items die ik deze herfst ongetwijfeld moet en zal hebben

herfst musthaves 2017

Herfst, het seizoen der seizoenen is weer van start gegaan. Ik maak elk jaar wel een lijst met herfst dingen die niet kunnen ontbreken voor het desbetreffende jaar. Nu heb ik weer een mooie lijst samengesteld met items variërend van kleding tot spiegels. Dit zijn volgens mij de ultieme musthaves voor herfst 2017. Bekijk ook de musthaves uit 2016. 

Donkere herfst lipstick

Ik hoef niet te vertellen dat dit onderdeel uitmaakt van de herfst. De herfst vraagt eigenlijk (van de lipstickliefhebbers onder ons) om een donker kleurtje te dragen. Ik ben gek op donkere kleuren. Momenteel staat de kleur D for Danger van Mac nog op mijn lijstje. Ook Diva van Mac raad ik van harte aan. Als je voor een meer budget donkere lipstick wil gaan dan zou ik voor eentje van Catrice gaan.

Herfst kleurige oogschaduw

Eigenlijk hetzelfde verhaal als bij de lipstick, maar dan met oogschaduw natuurlijk. Ik draag de laatste tijd veel minder oogschaduw, maar voor een gelegenheid wil ik altijd flink uitpakken. En na herfst komt kerst, dus zul je veel gelegenheden krijgen waar je mooie oogschaduw kleuren voor nodig zult hebben. Op mijn lijstje staat nu het nieuwe Urban Decay Heat palette. Een palette vol rood tinten, wat wil je nou nog meer?

Loafers

De schoenen die je deze herfst veel zult zien zijn ‘loafers’. Je zag ze dit voorjaar al veel voorbij komen, maar ook in het najaar kunnen ze heel netjes gecombineerd worden met een rokje bijvoorbeeld. Ik heb zelf loafers van echt leer van het merk dwrslabel, zoek maar eens op op Instagram, ze hebben heel veel leuke schoenen. En ik vind ze heel fijn combineren en ze staan heel snel netjes bij een hele gewone outfit.

Jeans

 Het vinden van de perfecte jeans is niet niks. Ik heb nog nooit een Levi’s broek gehad, maar ik hoor er zoveel goeds over en ja het is natuurlijk het merk der spijkerbroeken. Dus ik wil een jeans vinden die perfect aansluit rond mijn benen en billen, die kan ik dan de hele winter combineren met allerlei leuke shirts en bloesjes. Over bloesjes gesproken…

Blouse

Ik ben gek op de bloesjes die ik overal in de etalages zie hangen. sowieso zou ik er eentje willen scoren met een herfst bloemenprint en eentje met leuke stippen. Ik vind de stippen prints heel leuk omdat het toch basic gecombineerd kan worden en het najaars bloemenprintje straalt de ultieme herfst vibe uit, waar ik helemaal weg van ben.

Sjaal

Ik had al een sjaal, een hele simpele van de Primark, maar ik ben hem helaas kwijt. Daarnaast is mijn winterjas van dit jaar ook grijs, dus dat staat niet. Ik vind dat Pieces heel veel leuke sjaals heeft met donkere kleuren en van wol. Dus ik betaal liever wat meer voor een sjaal van goede kwaliteit.

Kaars

H&M home heeft zoveel leuke kaarsen! Kaarsen maken dat je kamer meteen in een herfst sfeer komt. Ik zou zeggen koop een leuke kaars met misschien wel een lekker geurtje mits je daarvan houdt en je interieur zal ook meteen herfst proof zijn.

Winterjas

Als het al wat kouder begint te worden buiten, is een winterjas ook essentieel om te hebben. Ik heb al een hele leuk grijze lange winterjas waar ik erg blij mee ben. Ik houd meer van stoffen winterjassen dan van gevoerde plastic uitziende winterjassen.

Spiegel met ledlamp

Nu het s’ochtends zo donker is kan ik eigenlijk helemaal niet veel zien. Een spiegel met een led  lamp is dus de ideale oplossing. Ik heb gehoord dat ze bij de Kruidvat te koop zijn, dus als je met hetzelfde probleem loopt, ik hoop dat ik je heb kunnen helpen.

Boek

De kaars brandt en om je heen hangt een heerlijke sfeer, maar je hebt niks te doen, een boek is de perfecte oplossing. Ik ben de laatste tijd heel erg geïnspireerd door het boek ‘Capture your style’. Het boek gaat over alles omtrent Instagram namens Aimee Song. Je leert in principe alles, dus zeker een leuk boek als jij je ook graag bezig houdt met Instagram.

Hieronder heb ik een lijstje gemaakt met de genoemde items ter inspiratie.

  

delen:

2 Reacties

  1. oktober 27, 2017 / 11:24 am

    Veel wishes! D for Danger is in ieder geval heel mooi! UD Heat palette staat ook op mijn wishlist!

    • oktober 27, 2017 / 11:39 am

      Ondertussen heb ik D for Danger al weten te bemachtigen, het UD palette nog niet 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge