Internetloze activiteiten die je kunt doen

internetloze activiteiten

Afgelopen week ben ik verhuisd en zat ik een paar dagen zonder internet. Dat inspireerde me om dit artikel te schrijven, want wat doe je nou eigenlijk op zo’n internetloze dag? Bizar toch, dat we ons al vervelen tegenwoordig als er even een paar dagen geen internet is? Daarom hier een aantal internetloze activiteiten die je kunt gaan doen!

99 things that bring me joy

Dit is een opschrijfboekje dat ik bij de Waterstones in Amsterdam kocht. Heel leuk om in te vullen, maar ook leuk om stil te staan bij alle dingen die je blij maken. Dit kan je ook makkelijk zelf doen in de vorm van journaling in je eigen notitieboek, een leuke internetloze activiteit.

Internetloze activiteiten: Opruimen

Opruimen is altijd een goed idee als je het mij vraagt. Maar het is ook goed om bijvoorbeeld eens je hele kledingkast uit te zoeken en te selecteren wat weg kan of wat verkocht kan worden. De beste manier om dit te doen is om alles uit je kast te halen en één voor één te bekijken. Kijk of jij ook een capsule wardrobe zou kunnen hebben.

Boodschappen doen

Iets wat toch moet gebeuren en best leuk is om te doen, boodschappen. Even lekker oortjes in en muziek luisteren, ja dat kan zonder internet. En rustig je boodschappenlijstje afwerken op een relaxed tempo.

Experimenteren met make-up

Dit is iets dat ik vroeger heel erg leuk vond om te doen. Lekker gek doen met make-up, ik heb nu niet meer veel make-up en kleuren om mee te werken, maar als je dat wel hebt, is het heel leuk om daarmee te experimenteren. Maak gekke looks en bedenk ze helemaal zelf zonder tutorials te kijken. Je hebt waarschijnlijk meer talent dan je denkt.

internetloze activiteiten

Fotograferen

Combineer een mooie herfstwandeling en deze leuke herfstactiviteiten met fotograferen. Hoe mooi de natuur elk jaar weer is, dat moet vastgelegd worden. Dus pak je camera erbij en ga los. Dan heb je voor als je wel weer internet gaat gebruiken leuke foto’s voor Instagram.

Iets wat je heel lang uitgesteld hebt eindelijk doen

Dit is echt een hele fijne tip al zeg ik het zelf. Je hebt vast wel dat ene taakje op je lijst staan dat je al heel lang wil doen, maar telkens niet aan toe komt. Wat houdt je tegen nu je geen internet hebt? Ik kan je vertellen als je deze taak eenmaal eindelijk gedaan hebt, voel je je de rest van de dag heerlijk!

Leuk artikel? Deel het via Pinterest!

internetloze activiteiten
Delen:

3 Reacties

  1. oktober 24, 2019 / 8:39 am

    Hele fijne tips, en gisteren heb ik ook mijn huis schoongemaakt en dat voelt echt zo lekker.

  2. april 21, 2020 / 6:43 pm

    fijne tips! Zelf ben ik echt fan van fotograferen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge