Podcasts die je vandaag inspireren en motiveren om de dag goed te beginnen

podcasts

Ik ben de laatste tijd bezig met het beluisteren van podcasts en dat inspireert me zo goed en het beïnvloedt me zo positief dat ik vind dat jullie hier ook vanaf moeten weten. Om je dag meteen goed te beginnen zou je een podcast kunnen luisteren, maar op momenten dat je onderweg bent is daar ook de perfecte gelegenheid voor. Iets om je tijd nuttig mee te vullen.

Inspirerende podcasts over motivatie in het leven en mindset

Lavendaire is een Youtuber en blogger die mij heel erg inspireert. Ook maakt ze podcasts ‘The Lavendaire Lifestyle” podcast. Ze interviewt veel inspirerende mensen die iets bijzonders met hun leven gedaan hebben. Ik luisterde laatst bijvoorbeeld een podcast over een koppel dat in een bus woont en cursussen geeft over moedig zijn en hoe je dat kan toepassen op je dagelijkse leven. Ik vind dat zo inspirerend en sommige dingen komen gewoon niet in jezelf op, maar als je het van anderen hoort komt het ineens wel binnen. Ze interviewt niet alleen mensen, maar soms vertelt ze aan de hand van haar levenslessen wat ze geleerd heeft en hoe ook wij dat kunnen leren.

Optimaal leven lukt je aan de hand van deze podcast

In deze podcast worden heel veel interessante mensen uitgenodigd, zij vertellen een belangrijke levensles. Laatst waren The Minimalists ook op deze podcast, hoe cool is dat! En het gaat er eigenlijk om hoe jij je leven optimaal kan benutten en indelen. Ik vind dit een heel interessante podcast en ook deze luisterfragmenten inspireren me enorm.
Word een meester over je eigen mindset met deze podcasts

Dit is ook een hele behulpzame podcast, hij gaat over je mentale gezondheid en problemen die daar soms aan te weeg komen. Ik vind dit echt hele fijne podcasts om naar te luisteren als ik ergens mee zit en het niet op kan lossen. Zoals hoe je focus houdt bijvoorbeeld. Erg fijn om antwoorden daarop te krijgen.

De ‘Shut Up, Brain’ Podcast

De titels van de verschillende podcasts zeggen het eigenlijk al. Dit is vooral een verzameling aan verschillende inspirerende onderwerpen die betrekking hebben op je leven. Ik vind deze spreker heel fijn, hij heeft een hele rustige stem en legt alles zo fijn uit dat het in je hoofd ook logisch vertaald wordt.

inspirerende podcasts

Welke podcast ga jij uitproberen?

 

Delen:

6 Reacties

  1. oktober 1, 2018 / 1:49 pm

    Ik heb nog nooit een podcast beluisterd, maar dit maakt me toch wel erg nieuwsgierig!

  2. oktober 10, 2018 / 5:41 pm

    Wat een leuke blog! Ik was vorige week naar dit soort podcasts aan het zoeken op Spotify maar wist niet zo goed naar wie, en hoe ik moest zoeken. Ik ga je tips opvolgen. Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge