Het nieuwe jaar betekent tijd voor nieuwe Netflix series en films

het nieuwe jaar

Help ik heb al mijn series en films op Netflix al uitgekeken. Wie weet wat ik kan kijken? Dat probleem hebben we denk ik allemaal weleens. Daarom leek het me een goed idee om jullie voor het nieuwe jaar Netflix series en films aan te raden.

Het nieuwe jaar: You

Ik keek laatst de nieuwe serie You waar de bekende acteur uit Gossip Girl in speelt. De serie was echt zo meeslepend en spannend. Het gaat over een stalker en hij ontmoet een meisje. Je leert hem kennen in het verleden en komt er daardoor een beetje achter waarom hij zo stalkerig is. Er worden meerdere mensen vermoord en ook Emily van Pretty Little Liars speelt hier een rol in. Echt heel spannend en een aanrader.

Luther

Luther is een hele goede detective serie. De hoofdrolspeler heeft een hele fijne stem om naar te luisteren en de afleveringen blijven spannend tijdens het volgen van de serie. Als je van detectives houdt is dit echt een pareltje voor je.

Tidying up with Marie Kondo

Dit is dé serie die je moet kijken met het oog op het nieuwe jaar. Het gaat over opruimen en de schrijfster van de bestseller ‘The life-changing magic of tidying up‘ herself speelt in deze serie. Deze serie is heel fijn om naar te kijken en geeft je veel opruim tips die je zelf kunt toepassen. Ik heb zelf ook het boek van Marie Kondo en de tips zijn onwijs fijn als je nog niet van opruimen houdt of juist van opruimen houdt.

Films en series
Films en series

Black Mirror Bandersnatch

Ben je echt opzoek naar iets nieuws, iets wat je nog nooit meegemaakt hebt? Netflix kwam laatst met de eerste interactieve film, ja je hoort het goed, er bestaat een interactieve film. Dit houdt in dat jij bepaalt wat er gaat gebeuren. En als je een beetje bekend bent met de serie Black Mirror dan weet je dat dit een hele rare film is.

Cabaret

Als ik geen zin heb om een serie of een intensieve film te zien kijk ik het liefst een luchtige cabaretshow. Ik moet er heel hard van lachen en daardoor kom je in een beter humeur voor het nieuwe jaar. Ik kijk graag cabaretiers zoals: Daniel Arends, Jochem Myjer (die staat helaas niet meer op Netflix) en Kevin Hart. De nieuwe voorstelling van Ellen Degenerous is ook hilarisch om te kijken!

Ben je toch wat meer van de series en wil je graag een serie met veel seizoenen kijken in het nieuwe jaar? Ik schreef hier eerder al een artikel over met daarin series die ik helemaal uit heb gekeken omdat ze zo goed waren.

Welke series of films raad jij mij aan?

Delen:

6 Reacties

  1. januari 11, 2019 / 8:25 pm

    Bandersnatch vond ik wel tof! Heel goed in elkaar gezet als je hem eenmaal snapt. You vond ik ook erg leuk en vermakelijk 🙂 Luther wil ik nog gaan kijken, twijfelde nog maar ga het toch maar eens proberen

  2. januari 12, 2019 / 5:58 pm

    You vond ik een toffe serie! Ben nu bezig met het vervolg (het boek).

  3. januari 14, 2019 / 10:00 pm

    Black mirror vond ik enorm bijzonder haha maar ik wil er wel mee door

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge