Mijn favoriete herfstoutfit die ik het liefst elke dag draag

sans-online herfstoutfit

Zodra de herfst weer van start is komen de prachtige najaarskleuren weer tevoorschijn in de etalages. Zo ook bij de webshop Sans-online waar ik deze prachtige outfit bemachtigde. En ik doe niks liever dan deze outfit even met jullie te delen.

herstoutfit

Ik ben dol op het dragen van pantalons, ze zien er netjes uit en geven je look een classy vibe. Daarnaast zitten pantalons ook als gegoten, heerlijk. De ruitjes maken het geheel lekker seizoensgebonden en de okergele details kleuren perfect bij mijn t-shirt. De pantalon is van Vero Moda, ik vind de kleding van het merk Vero Moda altijd zo mooi. De kleding is kleurrijk met vaak leuke details, maar toch heel netjes.
herfstoutfit

De schoenen die ik hier draag zijn van Omoda, mijn kettingen zijn van My Jewellery. Ik vind gouden sieraden over het algemeen net iets beter bij mijn huid en oogkleur passen, het maakt de look warmer.

herfstoutfit

Ook droeg ik nog een horloge met een klein klokje van Prisma. Ik kwam helemaal in de herfstsfeer met mijn outfit.

Experiment: herfstoutfit capsule wardrobe

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben ben ik de laatste tijd me meer gaan focussen op duurzaamheid. Ik wil dit uiteraard graag terug laten komen op mijn blog. Op het gebied van fashion vind ik het zo moeilijk om met mijn budget duurzaam te zijn. Daarom heb ik besloten om een capsule garderobe samen te stellen voor elk seizoen. Dat houdt in dat je van jezelf een bepaald aantal kledingstukken aanschaft per seizoen en deze aanhoudt als herfst garderobe. Als je merkt dat je iets niet meer draagt, dan doe je het weg en koop je in de plaats daarvan pas weer iets nieuws. Op die manier ga ik toch duurzaam om met het kopen van kleding. Ook probeer ik meer kleding op United Wardrobe te kopen zodat het geen extra productie kostte.

Wat is jullie ultieme herfstoutfit?

Delen:

4 Reacties

  1. oktober 18, 2018 / 9:14 pm

    Wat een leuke combinatie, ik kan ook geen genoeg krijgen van okergeel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge