Herfst to do lijstje om je niet te vervelen

herfst to do lijstje

Mijn favoriete seizoen is weer begonnen! De bladeren vallen weer van de bomen en de herfstgeuren van de natuur komen je tegemoet bij een lekkere wandeling. Elk jaar post ik graag artikelen over leuke activiteiten die je in de herfst kunt doen. En dit keer een herfst to do lijstje voor dit jaar.

Pyjamadag met Disney+

Niks is lekkerder dan de hele dag je pyjama aanhouden en niet voor de dag te hoeven komen. Dat gaat zeker lukken met de heerlijke pyjama’s van Hunkemöller een uitstapje naar de winkel is ook leuk om toe te voegen aan je herfst to do lijstje. Daarnaast heeft Disney nu een soort Netflix dat je deze maand gratis kan uitproberen. Nostalgie met die heerlijke oude Disney films van vroeger!

Koekjes bakken met herfstvormen

Wat ook heel leuk en lekker is, is koekjes bakken. Je hele huis en keuken gaat ernaar ruiken met van die lekkere speculaaskruiden. Daarnaast kan je de koekjes in hele leuke herfstvormpjes bakken.

hersft to do lijstje

Een heerlijke herfstwandeling

Een gratis herfst to do is heerlijk wandelen om de herfst natuur te bewonderen in het bos. Adem de natuur in en kijk om je heen. Je kan tegelijkertijd ook mooie herfstfoto’s maken.

Herfst to do lijstje: Een nieuwe coupe

Ik vind de herfst altijd een perfect seizoen om een nieuwe haarkleur of coupe te nemen. En om even lekker alles fris bij te laten knippen voordat de winter begint. Deze activiteiten kan je nog meer doen in dit prachtige seizoen.

4DX in de bioscoop uitproberen

Sinds kort is het mogelijk om niet 3D, maar 4D films te kijken in de bioscoop. Deze herfst is er een aantal films met 4D, ik zou het zeker uitproberen.

Leuke post? Deel hem op Pinterest!

herfst to do lijstje

Wat zijn jouw herfst to do’s?

Delen:

2 Reacties

  1. september 23, 2019 / 7:17 pm

    Ik vind de herfst echt het leukste seizoen om een wandeling te gaan maken. De geuren, de frisselucht, het gekraak onder je voeten. I LOVE IT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge