Herfst 2020, welke activiteiten je kan doen

herfst 2020

Yes, het is weer herfst, mijn favoriete seizoen. Ik schrijf elk jaar wel een paar artikelen gewijd aan dit seizoen. Maar zoals we allemaal weten ziet alles er dit jaar iets anders uit. Daarom dacht ik dat het handig was om een activiteitenlijst te maken voor de herfst van 2020.


Maak een fotoboek

Aan het einde van het jaar is het leuk om terug te kijken op al je ervaringen. Dat kan je het beste doen door bijvoorbeeld een fotoboek te maken. Herfst 2020 kan je hier heel goed voor gebruiken. Zoek een leuk online programma uit en selecteer de foto’s die jij terug wil zien in jouw fotoboek.

Zet je herfstkaarsen aan

Koop heerlijke herfstkaarsen en steek ze aan om het extra gezellig te maken in je kamer of huis. Je maakt het net zo gek als jij wil. Een herfstkaars met de geur: kaneel, appel, sinaasappel, peer of misschien wel. Ik ga hiervoor zelf graag naar de Hema, Dille & Kamille of gewoon naar de Action.

Brand essentiële oliën

Als je nog geen oil diffuser hebt, raad ik je die van harte aan. Je kan hier natuurlijke oliën in branden met water. Het is goed voor de zuiverheid van de lucht, maar kan bijvoorbeeld ook helpen tegen een verkoudheid. Ik heb zelf een oil diffuser van Geurwolkje (niet gesponsord).

Schrijf je emoties op

Als ik mijn dag goed wil beginnen, moet ik altijd even tijd voor mezelf in stilte nemen. Wat mij altijd helpt, is het opschrijven van mijn emoties. Wees niet streng voor jezelf als je dit doet, het maakt niet uit hoe je het opschrijft. Maar als je het opschrijft, heeft het minder controle over je gedachten die vaak negatief zijn. Mij helpt het boekje bedacht, geliefd en gewild hier erg bij.

Maak een TikTok

Wat ook superleuk is om te doen, is een TikTok maken. Jij kiest wat voor Tiktok. Maar je kan bijvoorbeeld een duet doen met iemand ander waarin je zingt. Het hoeft niet veel tijd te kosten, maar als je je verveelt, is dit wel een goede. Soms is het juist leuk om echt je best te doen en er veel tijd in te stoppen.

Doe een schoonmaak en maak je ruimte klaar voor herfst 2020

Maak je kamer of huis lekker klaar voor de herfst. Door leuke herfstkaarsen of woonaccessoires in de herfstkleuren. Je kan dit gratis doen door buiten herfstbladeren of kastanjes te verzamelen, schoon te maken en neer te leggen in je interieur bijvoorbeeld. De mooie glazen kaars vond ik bij een leuk winkeltje in Leiden: Harlem 6 in de Haarlemmerstraat.

Personaliseer je beginscherm

Iphone-gebruikers sinds de IOS 14 update kan je je eigen beginscherm helemaal pimpen. Gebruik de kleuren van de herfst bijvoorbeeld. Hiervoor heb je de app WidgetSmith nodig en Canva om de icoontjes van je apps te veranderen. Ik zocht hiervoor zelf even een video op om te zien hoe dit precies moest. Je kan natuurlijk ook gewoon je achtergrond veranderen in eentje voor de herfst.

Maak een Herfst 2020 afspeellijst via Spotify

herfst 2020

Wat ook altijd heel leuk is, is het luisteren van muziek die bij de herfst past. Maak je eigen herfst afspeellijst aan! Hiernaast zie je mijn afspeellijst, nog niet zo lang, maar wellicht haal je er wat inspiratie vandaan.

Kies nieuwe leesboeken voor de herfstvakantie

Duik lekker weg in een spannend boek in de herfstvakantie. Misschien is dat een inspirerend christelijk boek of een leerzaam boek. Ik raad je deze 5 boeken bijvoorbeeld aan. Maar je kan ook lekker rondsnuffelen op bijvoorbeeld Bol.com.

BoekenBoeken

Ga voor een nieuw herfst 2020 kapsel

Gelukkig kan je ondanks alles wel gewoon nog naar de kapper. Maak een afspraak en ga eens voor wat anders. Kies een leuke nieuwe kleur of ga eens voor iets compleet anders. Het is goed om eens uit je comfort-zone te stappen.

Wat raad jij mij aan om te doen in de herfst van 2020?

Delen:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge