Groene box vol natuurlijke verzorgingsproducten

Goodiebox bestaat 1 jaar! En dit keer was het een mooie groene box, weer vol met mooie natuurlijke producten. Ik laat jullie graag de inhoud van de box van deze maand zien.

De Goodiebox van deze maand zit weer vol mooie producten waarvan bijna allemaal full-size! En het thema is Back To The Roots, een groene box met dit keer een heel leuke lade.

Unani dermo defense face mist

De warme dagen zitten er weer aan te komen want het is eindelijk lente! Deze Unani gezichtsspray zorgt ervoor dat je met behulp van een snelle spray helemaal beschermd bent voor de dag.

Winkelwaarde: 16,95 euro

Naobay natuurlijke haar conditioner full-size

Hier was ik heel blij mee, mijn conditioner was net op! Deze Naobay conditioner zit vol met alleen maar natuurlijke en biologische ingrediënten en ondanks dat ruikt hij heerlijk!

Winkelwaarde: 11,95 euro

Groene box: Gosh Growth serum

Ook hier was ik enthousiast over, lange wimpers willen we allemaal wel. En ik weet dat dit soort serums echt werken. Je brengt dit voor je mascara aan of je laat het een nacht inwerken.

Winkelwaarde: 29,99 euro

Rituals Velvety Smooth Cleansing Foam

Ook zit er een mini van Rituals bij. Deze cleansing foam zorgt ervoor dat in een handomdraai je make-up verwijderd is. Met mooie ingrediënten zoals lotus bescherm jij je gezicht tegen alle uitlaatgassen buiten.

Winkelwaarde: 12,50 euro voor 125 ml

Doucce Relentless Matte Lip Crayon

Deze mooie matte lip is ook een fijne bijkomst! Voor feestjes komt deze mooie donkere kleur altijd van pas. Je kan hem zo donker maken als je wil. En hij blijft lekker lang zitten!

Winkelwaarde: 19,00 euro

Wat een mooie producten zitten er in deze groene box. Ik ben tevreden en enthousiast! Je krijgt een hoge waarde aan producten en veel full-size producten, je kan hem nog aanschaffen voor deze maand, voor maar 19,95 euro! Je ontvangt elke maand een minimale waarde van 65,00 euro en het zijn allemaal vegan, dierproefvrije en natuurlijke producten! De box een maandje proberen? Dat kan hier!

Delen:

4 Reacties

  1. maart 29, 2019 / 2:46 pm

    Wauw! Wat een goede deal. Zulke dierproefvrije, natuurlijke producten hebben bij mij altijd een grote streep voor. Dat je ze op zo’n voordelige manier kunt uittesten vind ik erg interessant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge