Gratis blogger apps die altijd goed van pas komen bij het bloggen

gratis blogger apps

Als ik op mijn telefoon kijk wil ik het liefst nuttige dingen te doen hebben. Niet alleen mijn binnenkomende WhatsApp berichten beantwoorden, maar ook apps die bij zullen dragen aan mijn blog; gratis blogger apps. Daarom heb ik hier een aantal geweldige blogger apps die jij gratis kunt downloaden.

gratis blogger appsMijn favoriete gratis blogger apps

Mijn Simyo app

Wat ik ook heel erg handig vind is mijn bel tegoed bijhouden. Ik bel ontzettend veel als ik vragen heb of gewoonweg wil weten hoe het gaat met mijn vriend of iemand anders. Soms heb je ook weleens zakelijke telefoontjes over je blog en dergelijke en dan is het wel zo handig om je tegoed op tijd op te waarderen. Ikzelf heb een Sim Only abonnement, je zit nergens aan vast en kunt gewoon opwaarderen wanneer je wil. Met de ‘mijn Simyo app’ kun je dit altijd makkelijk bijhouden. Bovendien vind ik  Simyo een hele fijne provider waar  ik al 3 jaar bij zit aangesloten. Toen ik laatst een sms’je verstuurde vanwege Wi-Fi gebrek ontving ik een sms dat mijn beltegoed te laag was, met de app kon ik dit zo weer aanvullen, erg handig. Deze hoort daarom ook zeker bij mijn lijstje favoriete gratis blogger apps.


Bloglovin’ gratis app

Ik ben blogger, maar blogs lezen is ook een dagelijkse bezigheid van mij. De Bloglovin’ app is dus onwijs handig om mijn vaste lijstje bloggers bij te houden, maar ook om nieuwe bloggers te ontdekken. Dit is één van mijn favoriete gratis blogger apps. Je kunt in deze app bloggers volgen en zo up-to-date blijven van hun nieuwste artikelen. Je kunt ook je meldingen inschakelen zo krijg je telkens een melding als je favoriete blogger weer een artikel heeft gepubliceerd. Hier is mijn Bloglovin’ account, je kunt het volgen om al mijn nieuwste artikelen als eerste te lezen.

Pinterest gratis app

Pinterest op de computer heeft mijn voorkeur, maar soms heb ik daar simpelweg geen tijd voor. En als ik in de trein zit en bijvoorbeeld denk ‘ik wil een nieuw kapsel!’, dan kan ik direct de leukste inspiratie hierover vinden op Pinterest. Daarnaast vergroot het ook je bezoekaantal door zelf pins te plaatsen.

Google Analytics app

Ook vind ik het fijn om mijn blog verkeer bij te houden en af en toe even te kijken of een artikel goed bevalt en of er op dat moment iemand op mijn blog kijkt. Ik vind het zo leuk om te zien dat er soms wel 5 bezoekers real-time online zijn als ik toevallig kijk, uit heel Nederland! En daarnaast is het ook gewoon fijn om je unieke bezoekersaantal op peil te houden en te laten stijgen. Je kunt dagelijks kijken of je meer bezoekers hebt dan de dag daarvoor bijvoorbeeld.

Preview

Om mijn Instagram feed helemaal bijpassend te maken gebruik ik de app Preview. Deze app slaat al je foto’s die je op Instagram plaatst als het ware op zodat je ze ziet zoals ze op Instagram zijn, hieraan kun je nieuwe foto’s toevoegen om te kijken of het de goede match is. Soms moet de foto net even iets koeler, of de verzadiging nét even iets hoger, dit kun je goed zien in deze app.gratis blogger apps

Dit artikel is in samenwerking met Simyo, dit beïnvloedt niet mijn mening

Welke apps vind jij handig?

Delen:

14 Reacties

 1. november 29, 2017 / 2:16 pm

  Leuk om te lezen! Ik vind zelf de wordpress app handig, verder gebruik ik niet veel apps voor mijn blog.
  Liefs,
  Yara

  • november 29, 2017 / 2:28 pm

   Leuk! Ik blog via de andere wordpress dus die app heeft niet zoveel zin helaas 🙂

 2. november 30, 2017 / 8:51 am

  Handig! Ik gebruik zelf UNUM ipv preview; die werkt voor mij erg fijn ivm instagram! Verder gebruik ik ook bloglovin’ en aangezien mijn blog een wordpress site is heb ik ook de app wordpress ideaaaaal!

  • november 30, 2017 / 9:02 am

   Bedankt voor jouw tips! Ga er eens naar kijken of dat voor mij ook fijn werkt 🙂 X

 3. november 30, 2017 / 10:19 am

  Hi,

  Ik gebruik zelf de App Later voor post op Instagram omdat ik de foto’s dan vanaf mijn laptop kan inplannen.

  Casper

 4. december 2, 2017 / 11:17 am

  This is a topic that’s close to my heart… Many thanks!
  Exactly where are your contact details though?
  huongka recently posted…huongkaMy Profile

  • december 2, 2017 / 5:55 pm

   Thankyou! My contact details are on my contact page in the upper bar of my blog.

 5. januari 4, 2018 / 7:02 am

  Hello, I believe your blog could possibly be having internet
  browser compatibility issues. When I look at your blog in Safari, it looks
  fine but when opening in Internet Explorer, it’s got some overlapping issues.
  I simply wanted to give you a quick heads up!

  Aside from that, excellent site!
  web page recently posted…web pageMy Profile

 6. mei 11, 2018 / 9:57 am

  Good day! I simply would like to give a huge thumbs up for the great information you might have here on this post. I might be coming back to your weblog for extra soon.

 7. mei 11, 2018 / 5:53 pm

  Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So nice to seek out somebody with some authentic ideas on this subject. realy thank you for beginning this up. this web site is one thing that’s wanted on the net, somebody with a bit of originality. useful job for bringing something new to the internet!

 8. mei 11, 2018 / 10:58 pm

  you’ve got an ideal blog here! would you wish to make some invite posts on my weblog?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge