Gouden sieraden die goed blijven en die ik aanraad

gouden sieraden

Ik draag eigenlijk altijd gouden sieraden, ik vind dit mooier staan bij mijn huidskleur en ondertoon. Maar ik vind het wel belangrijk dat de sieraden goed blijven en dat ze er niet te gewoon uitzien. Daarom dit artikel, om mijn aanraders te delen.

My Jewellery gouden sieraden

gouden sieraden
gouden sieraden

Ik draag eigenlijk altijd sieraden van My Jewellery. Waarom? Ze hebben een gouden laagje en ze zijn van stainless steel, je kan er gewoon mee douchen zonder dat het verkleurt! Daarnaast hebben ze ook hele leuke sieraden! Zoals bijvoorbeeld deze mooie letterketting van bamboe, origineel en mooi! De sieraden van My Jewellery zien er gewoon net wat leuker uit dan andere sieraden die ik online zie.

Minimalistische oorringetjes met leuke hangertjes

gouden sieraden

Ik ben gek op oorbellen, het liefste maak ik er een heel feestje van in mijn oor. En dat wordt ook gezien! Eigenlijk is altijd iedereen mijn oor aan het bewonderen haha. De hangertjes zijn minimalistisch, maar toch een beetje speels door de quote en het schelpje. Ik houd ervan om een balans daarin te houden. Ze hebben ook andere hangertjes zoals: panters, bijtjes, quotes en sterretjes bijvoorbeeld.

gouden sieraden

Ik raad de sieraden van My jewellery van harte aan uit ervaring. Ze gaan lang mee, je kan de volgorde veranderen van hangertjes en ze zien er bovenal mooi uit! Ook heeft My Jewellery gouden sieraden met hangertjes die per stuk verkocht worden, je kunt het zo gek maken als je wil. Dus voor ieder wat wils.

Welke gouden sieraden vind jij het mooist?

Delen:

2 Reacties

  1. maart 23, 2019 / 6:21 pm

    oh ze zijn echt enorm tof! ik heb er ook 9 totaal dus ik wil ook heel graag dit soort oorbellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge