Goodiebox zorgt ervoor dat je jezelf elke maand wat meer in de watten legt

goodiebox

Zet jij jezelf wel genoeg in de watten? Het is altijd belangrijk om jezelf genoeg te verwennen en tijd voor jezelf te nemen. Als je er even doorheen zit of even niet meer weet wat je wil in het leven heb je altijd jezelf nog. Alles begint bij jezelf van binnenuit.

Wat is Goodiebox precies?

goodiebox

Goodiebox is een nieuw merk dat in beautyland is gekomen. Goodiebox staat voor jezelf verwennen en vertroetelen. Om er zeker van te zijn dat je dat ook daadwerkelijk doet verwent Goodiebox je elke maand met nieuwe make-up of verzorgingsproducten. Je hoeft verder niks zelf te doen en zo word je eraan herinnert om tijd voor jezelf te nemen tussen alle drukke dagen door. Elke maand verrast worden met nieuwe beautyproducten, wie wordt daar nou niet blij van? Je ontdekt nieuwe merken en je betaalt veel minder dan de waarde!

goodiebox

Ook zorgt Goodiebox voor passende producten en thema’s. Wat is er nou niet handiger dan vlak voordat je op vakantie gaat wat handige reisproducten te ontvangen om je vakantielook compleet mee te maken.

De inhoud van de Goodiebox van deze maand

goodiebox paese

Van het merk Paese zit een hele mooi koraalkleurige blush in de box. Paese Cosmetics is een merk dat producten heeft die veel vitamines en antioxitanten bevatten. Dat is dus een heel groot voordeel voor je huid als je de blush aanbrengt. Daarnaast is het ook een heel leuk zomers koraalkleurtje.

Face Mask Comme Deux

goodiebox

goodiebox

Wat me meteen opviel was dit product. Vooral de prachtige verpakking sprak me aan en het formaat. Vaak zitten gezichtsmaskers in mega grote tubes en dat is totaal niet handig en compact om mee te nemen op vakantie. Maar dit gezichtsmasker is perfect om mee te nemen. Daarnaast is het masker parfumvrij, vegan friendly en geschikt voor elk huidtype. Check ook deze gave gezichtsmaskers om je huid zomer ready mee te maken.

Prijs: 17,00 euro

Teeez Cosmetics mascara

goodiebox

goodiebox

Ook dit product heeft een hele coole huls. Teeez Cosmetics zorgt ervoor dat je maar weinig mascara nodig hebt om de hele dag een laagje mascara op je ogen te hebben. Door zijdeproteïnen voelt de mascara zacht aan en hij blijft de hele dag door steevast zitten.

Prijs: 22,00 euro

Miqura Hand Mask

goodiebox

Wat ook een heel gaaf en leuk product is om te proberen door deze box is dit handmasker. Ik heb nog nooit eerder een handmasker geprobeerd, dus ik ben extra benieuwd. Daarnaast is ook dit een super handig product om in je koffer te doen voor vakantie. Want het is altijd fijn om je handen extra verzorging te geven na een hele dag strand bijvoorbeeld. Je doet de handschoentjes 15-20 minuutjes om en je handen zijn weer herboren.

Prijs: 7,50 euro

Mesauda Milano Lipstick

goodiebox

goodiebox

Een heel tropisch en vel kleurtje heeft deze lipstick. Ik denk dat deze lipstick prachtig kleurt bij een getint huidje of als je van jezelf een tintje hebt.  Het pigment van deze lipstick is waanzinnig. Hij is mooi mat en blijft de hele dag perfect op je lippen zitten. Een echte eyecatcher voor deze zomer.

Prijs: 13,00 euro

goodiebox

De Goodiebox zorgt ervoor dat je elke maand nieuwe beautyproducten opgestuurd krijgt om jezelf even lekker mee in de watten te leggen. Vergeet het niet! Ook leer je hierdoor allemaal nieuwe merken kennen en betaal je veel minder dan de waarde die je ervoor terug krijgt. Klaar om de simpele stap te zetten om wat meer tijd aan jezelf te besteden elke maand? Abonneer je op de Goodiebox en ontvang elke maand 5 full-size producten! Je betaalt 19,95 per maand en krijgt een waarde terug van 69,00 euro elke maand, dus zie het als heel slim en goedkoop shoppen!

Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge