De nieuwe Goodiebox van deze maand zit vol verrassingen die je niet wil missen

goodiebox

Nieuwe maand, nieuwe goodiebox! Deze maand is het thema powered by… Een box vol mooie full-size producten van mooie natuurlijke merken. Ik laat het jullie graag zien.

Bellapierre Banana Powder

Een mooie banana powder komt altijd van pas om bijvoorbeeld te baken bij het contouren of om je make-up op zijn plek te houden natuurlijk. De Bellapierre Cosmetics poeder zorgt er ook voor dat rode plekjes op je huid minder zichtbaar worden en is geschikt voor alle huidtypes!

Winkelwaarde: 25,00 euro

Mesauda Rock Nail

Om je verslapte nagels weer te versterken heeft Mesauda een oplossing. De Rock Nail is een effectieve nagelverharder en is meteen een basislak voor onder de kleur lak.

Winkelwaarde: 9,00 euro

AME Much More Mascara

Mascara’s gaan snel op, ook daar heeft de Goodiebox van deze maand aan gedacht. AME Much More Lashes Mascara geeft je wimpers een 3D effect en zorgt voor weergaloze wimpers.

Winkelwaarde: 10,00 euro

Batiste Golden Rose Dry Shampoo

Waar ik heel blij mee was is deze kleine droogshampoo van Batiste. Ik schreef hier eerder al een artikel over met daarin mijn mening, maar deze komt altijd wel van pas als je even geen zin hebt om je haar te wassen, maar het eigenlijk wel nodig is.

Winkelwaarde: 2,19 euro

Raunsborg, de nieuwe Goodiebox Hand Cream Nordic

De Raunsborg handcrème voorziet je van zachte handen tijdens de kou. Je handen beloven niet vettig te worden door deze handcrème, deze crème heeft in Denemarken verschillende prijzen gewonnen, dus dat zegt wel wat.

Winkelwaarde: 16,70 euro

Miqura Preparty Moisturizing Mask

En tot slot, maar zeker niet de minste, dit heerlijke Miqura masker. Ik ben altijd heel blij met een masker in een maandelijkse box als deze nieuwe Goodiebox. Elke maand is het goed om jezelf ook eens te verwennen en te relaxen van alle drukte.

Winkelwaarde: 9,50 euro

De Goodiebox van deze maand heeft mij weer blij verrast. Je kan elke maand opzeggen en het altijd een maandje uitproberen. Je betaalt slechts 19,95 euro per maand en je krijgt een box met vaak full-size producten die de waarde er helemaal uithalen. Benieuwd wat er in de vorige boxen zat ter vergelijking?

Delen:

6 Reacties

 1. februari 25, 2019 / 5:50 pm

  Ik ben ook erg tevreden, alleen de mascara vind ik niks 🙂

 2. februari 27, 2019 / 8:02 pm

  Er zitten zoveel items die me aanspreken! Ik heb sowieso nog nooit een banana powder geprobeerd, dus die zou hier wel van pas komen. En een maskertje is natuurlijk altijd goed ♥

 3. Myrthe
  maart 1, 2019 / 10:09 am

  Love it! Geniet van jouw Goodiebox! Liefs, Myrthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge