Goodiebox november zorgt ervoor dat je helemaal klaar bent voor de feestdagen

goodiebox november

Het is weer tijd voor de Goodiebox die op je deurmat kan liggen elke maand. Dit keer de laat ik je de inhoud van de Goodiebox van de maand november zien. Deze maand draait alles om de feestdagen en het voorbereiden daarvan! Je huid helemaal tip top in orde krijgen bijvoorbeeld voordat je aan het kerstdiner begint dit jaar.

Goodiebox november Charcoal eyepads

goodiebox november

Om ervoor te zorgen dat je straks niet met wallen onder je ogen Sinterklaas of kerst aan het vieren bent heeft Goodiebox deze Eyepads in de box gedaan. Heel erg handig voor als je er fris en fruitig uit moet zien, maar dat eigenlijk niet bent.

Winkelwaarde: 5,00 euro

Slaapmasker

Ook heel erg handig om extra goed te slapen en die wallen weg te houden ook na een paar dagen. Ik vind het een heel leuk uitziend maskertje!

Winkelwaarde: 9,00 euro

Goodiebox november More Brows wenkbrauwgel

goodiebox november

En ook je wenkbrauwen moeten on fleek zijn natuurlijk. Deze gel fixeert je wenkbrauwen precies goed en geeft ze ook nog eens wat kleur. Ook laten ze je wenkbrauwen groter eruit zien door microfibers die in het product verwerkt zitten. Heel handig als je niet zulke volle wenkbrauwen van jezelf hebt.

Winkelwaarde: 15,50 euro

Mudmask Morning Boost Mask

goodiebox november
Naast ogen en wenkbrauwen valt je gezicht en je huid van je gezicht natuurlijk erg op in het algemeen. Dus dit masker zorgt ervoor dat ook dit helemaal on point is. Het masker werkt al in 1 minuut en kost dus weinig tijd, erg handig. Het masker kun je het beste in de ochtend gebruiken voordat de dag gaat beginnen. Het masker voedt de huid met heel wat vitamines.

Winkelwaarde: 23,00 euro

Seant Tweezer Pick a Pinch pincet

goodiebox november

En naast de wenkbrauwgel is het ook erg handig dat je ze kunt epileren met deze prachtige pincet. En dit is een echte goede tool van kwaliteit. Om je wenkbrauwen helemaal in vorm te epileren voordat je de gel aanbrengt.

Winkelwaarde: 25,00 euro

Com me Deux Lip Oil

goodiebox november

In de winter doen wij vrouwen wat vaker lipstick op voor de feestdagen. Om je lippen verzorgd en goed zacht te houden is deze lip olie ideaal. Je kunt de olie zowel s’nachts als overdag gebruiken.

Winkelwaarde: 17,50 euro

Jezelf elke maand verwennen met een nieuwe Goodiebox

Zoals je ziet krijg je lekker veel producten elke maand. Ook zijn alle producten dierproefvrij, vegan en bevatten weinig tot geen chemische stoffen. Wil jij ook een Goodiebox volgende maand op je deurmat? Ik denk dat die van volgende maand vol zit met heerlijke kerst producten! Je kunt het altijd eens proberen en kijken hoe het je bevalt. En je kan altijd een kijkje nemen in de Goodiebox van vorige maand.

Naar welk product uit de Goodiebox november ben jij het meest benieuwd?

Delen:

4 Reacties

  1. november 26, 2018 / 8:12 pm

    Oeh wauw, mooie inhoud! Die gouden Tweezer is echt zo mooi <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge