Geef dit cadeau aan anderen of aan jezelf deze kerst

geef

Kerst is natuurlijk een feest van geven aan elkaar. En stil staan bij elkaar en anderen, vrienden en familie. Maar je kunt ook lekker jezelf verwennen deze kerst. Met deze prachtig en goed gevulde Goodiebox.

Baiancreme Vitamin C Repair Serum

geef
Om de donkere dagen goed door te komen zit er in de Goodiebox van december een serum met vitamine C. Het fijne aan dit serum is dat het 98% natuurlijk is en dat er geen gekke stoffen aan toegevoegd zijn.

Productwaarde: 36,00 euro voor 30ml

Gosh Effect Powder

geef

Deze poeder is perfect voor de meest glimmende en longlastig kerstlook. Geef jezelf deze Goodiebox cadeau voor alle benodigdheden voor je kerstlook dit jaar.

Productwaarde: 10,00 euro

Geef jezelf het Bellapierre Cosmetics Pro Concealer Palette

geef

Ook dit palette komt goed van pas deze kerst. Om er lekker wakker en opgewekt uit te zien. De kleurcorrectie zal ervoor zorgen dat er geen rode plekjes op je gezicht te zien zijn.

Productwaarde: 28,00 euro

Lord and Berry Paillettes Eye Pencil

geef

Voor mooie glitters onder je ogen is dit potlood perfect. Het zal prachtig staan bij bijvoorbeeld een zilveren ooglook voor kerst. Dit potlood zal altijd wel van pas komen.

Productwaarde: 16,00 euro

Rituals Dry Body Oil

geef

Hier was ik ook meteen heel enthousiast over, je lichaam heeft natuurlijk in de winter extra verzorging nodig. Dry oil is daar perfect voor. Je brengt het droog aan en het hydrateert je lichaam perfect.

Productwaarde: 19,50 voor 100ml

Dit zijn de producten die deze maand in Goodiebox te vinden zijn. Hiervoor betaal je maar 19,95, je kan altijd een Goodiebox uitproberen. Geef hem jezelf lekker cadeau want zo kom je de feestdagen goed door. Check ook de inhoud van de vorige boxen.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge