Feestelijke make-up look en welke producten ik daarvoor gebruik

De feestdagen zitten er weer aan te komen en ik vind het maar al te leuk om alvast te experimenteren met feestelijke make-up voor de ultieme kerstlook. Ben je benieuwd welke producten ik daarvoor gebruik?

Feestelijke make-up producten 

Voordat ik deze producten aanbreng heb ik natuurlijk eerst een skincare routine, zo natuurlijk en zero-waste mogelijk. 

Voor mijn gezicht gebruik ik de naar mijn mening beste foundation. De E.L.F Flawless Finish Foundation. Hij dekt prachtig en is mooi mat op de huid zonder uitdrogend te zijn. 

Om de donkere kringen echt even goed te vermijden gebruik ik nog de Collection Lasting Perfection concealer. De beroemde concealer, die tegenwoordig gewoon op Bol.com te verkrijgen is trouwens. 

Als bronzer gebruik ik Nyx Taupe, dit een hele grauwe kleur die de perfecte schaduw aanbrengt en je gezicht er smaller uit doet zien. De feestelijke highlighter die ik gebruik is Mac Soft and Gentle, bij beide is de bodem bijna in zicht. 

Oog make-up producten

Voor mijn ogen gebruik ik mijn all-time favoriet palette; het Too Faced Chocolate bar palette. Er zitten hele feestelijke kleuren in en het pigment is geweldig. Vooral de gouden kleur maakt het geheel lekker feestelijk. 

Ook gebruik ik de naar mijn mening beste eyeliner ooit. De Nyx Epic Liner. Dit is de enige eyeliner die het bij mij langer volhoudt dan een maand. Ik gebruik hem nu al 3 á 4 maanden non-stop en hij droogt niet uit en het puntje blijft mooi strak.
De mascara die ik gebruik voor mijn feestelijke make-up look is Too Faced Better than Sex. Hij geeft goed volume en separeert de wimpers ook voldoende zodat het geen spinnenpoten worden.

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik het wenkbrauw potlood van Herôme Cosmetics, dit potlood doet het ook al heel lang erg goed. 

De kwasten die ik gebruik zijn voor het gezicht van Real Techniques en voor mijn oogschaduw Mac 217. De beste blending kwast naar mijn mening. Ik zou hem echt aanschaffen als je net als ik van oogschaduw houdt. 

feestelijke make-up

Normaal doe ik met kerst nog een mooie lipstick op om het extra feestelijk te maken. Mijn favoriete lipsticks zijn hiervoor: Mac Velvet Teddy, Diva of D for Danger

En als kers(t) op de taart doe ik een lekker geurtje op van Calvin Klein in 2 u, een heerlijk warm geurtje die je lang blijft ruiken. Of ik kies voor Coco Chanel Mademoiselle, ik stem het altijd af op mijn outfit. 

Wat gebruik jij als feestelijke make-up producten?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge