Favoriete herfstmomentjes waar ik aan moet denken deze maand

favoriete herfstmomentjes

Elk jaar word ik wakkerder op blog gebied als het herfst is/wordt. Ik krijg weer extra veel inspiratie om te schrijven en ik word gewoon zo vrolijk van de herfst in het algemeen. En ik heb genoeg redenen daarvoor zoals deze favoriete herfstmomentjes die ik graag met jullie deel, zo krijgen jullie ook al wat meer zin in de herfst.

Etalages

Dat moment dat elke kledingwinkel weer kleurrijk ingedeeld is met rood, okergeel en donkergroene kleuren. Je ziet vanbuiten al de paspoppen al met leuke winterjassen en dikke warme truien. Heerlijk! Plus andere etalages van winkels, interieurwinkels bijvoorbeeld staan vol met pompoenen en ik word daar gewoon intens gelukkig van.

favoriete herfstmomentjes

Gevallen bladeren op de straat

Wanneer de kale straten weer mooi bedekt zijn met rode gevallen bladeren. En als het dan geregend heeft zijn de goten aan de zijkanten helemaal gevuld met blaadjes en achter de ruitenwissers van de auto’s plakken blaadjes. Het is gewoon gratis versiering van de natuur, hoe vet?

Warme chocolademelk met marshmallows

Als het wat kouder buiten wordt en je hebt net een ijskoude wandeling achter de rug is het zo heerlijk om te genieten van een dikke kop warme chocomelk met marshmallows. Zo warm je weer lekker op en het is gewoon zo lekker. Dan hebben we het nog niet eens over de Pumkin Spice Latte die weer bij de Starbucks te koop is. Hier een lijstje met herfst musthaves.

Serie’s en films met winter en herfstthema’s

Tijdens de herfst komen de leukste films in de bioscoop naar mijn mening. De films met sfeer erin en leuke lichtjes, gevallen blaadjes en de dikke truien. Heerlijk ik kan gewoon zo genieten van een winterse set-up in een film. En kerstfilms waardeer ik al helemaal, maar dat is nog even een paar maanden verder.

Dit waren een paar van mijn favoriete herfstmomentjes die ik graag met jullie wil delen. Ik hoop dat jullie door dit te lezen ook weer extra veel zin hebben gekregen in dit seizoen.

Wat zijn jouw favoriete herfstmomentjes?

Delen:

8 Reacties

 1. september 3, 2018 / 11:34 am

  Ik hou ook van de herfst. Fijne wandelingen maken in een herfstdecor is wel een van mijn favoriete dingen tijdens dit seizoen. En de nieuwe mode natuurlijk 🙂

 2. september 3, 2018 / 8:08 pm

  Leuk een mede-herfst liefhebber te treffen! – Vooral de rust die over je lijkt te dalen als een dikke deken vind ik zó fijn.. én de geur, inderdaad ook de kleuren, de sfeer op zich, eigenlijk 🙂 Oh en niet te vergeten: de (nog redelijk milde) kou! Ik ben gewoon écht een zomer-zeur.. 0=)

  Happy Herfst! x

  • september 3, 2018 / 8:11 pm

   Wauw jij snapt mij! 😀 Dit klinkt als een perfecte omschrijving van de sfeer inderdaad! Ik ben ook meer van de kou dan de zon

 3. september 4, 2018 / 10:30 am

  Ik heb ook echt zin in de herfst en dan vooral inderdaad de gevallen blaadjes op de grond, maar ook om lekker met een dekentje op de bank te zitten met de kaarsjes en de openhaard aan. Love it 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge