Een aarde rode muur in mijn studentenkamer

een aarde rode muur

Ik had al een tijdje het idee om een muur in mijn kamer een andere kleur te maken. Ik ben echt helemaal weg van aarde rode tinten en besloot daarom een muur in die specifieke kleur te verven. Daarnaast ben ik verhuisd en deel ik graag hoe mijn studentenkamer er nu uitziet.

De aarde rode muur

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Ik verfde de muur met verf van de Gamma. De verf was al in deze kleur en hoefde ik gelukkig niet te laten mengen. Het is de matte verfkleur in de kleur: aarderood. Ik heb op mijn muur maar 1 laag aangebracht en hier en daar wat extra verf bij de plekken die nog wat lichter waren. De verf is op sommige plekken donkerder dan op andere plekken, maar ik vind dat effect juist wel mooi.

een aarde rode muur

Mijn inrichting

Ik ben gek op ruimtes inrichten en kon daarom niet wachten om mijn nieuwe studentenkamer helemaal naar mijn smaak in te richten. Ik heb vooral veel planten in mijn interieur en zwart metaal als detailkleur. Daarnaast laat ik in mijn bloempotjes en lijsten de warme kleuren terugkomen van mijn muur.

Het resultaat van de muur

Ik ben onwijs blij met het resultaat van de aarde rode muur. Het brengt meteen veel warmte met zich mee en laat mijn interieur mooi uitkomen. Het kan zoveel veranderen aan een saaie ruimte. Dus ik zou het van harte aanraden om een muur in een andere kleur te verven. Het koste me daarnaast ook niet veel tijd. Ik ben denk ik 2 uren bezig geweest met deze muur.

Design en lifestyle
Design en lifestyle

Vond je het een leuke post? Deel hem op Pinterest!

een aarde rode muur

Ga jij ook een muur verven?

Delen:

4 Reacties

  1. november 6, 2019 / 2:53 pm

    Wat een toffe muur! Springt er lekker uit 🙂

  2. november 9, 2019 / 1:52 pm

    Echt prachtig, wij hebben een taupe en grijs kleurige kalkmuur in ons huis! Ook onwijs blij mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge