Duurzame cadeautips voor kerst of Sinterklaas dit jaar

duurzame cadeautips

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat je weer van alles moet bedenken voor je verlanglijstje. Ik vind het altijd maar lastig, wat moet er dit jaar nou weer op mijn verlanglijstje? En dan vier je het ook nog eens met 3 verschillende groepen, dus inspiratie is much needed. Daarom heb ik wat duurzame cadeautips voor jullie bedacht.

Duurzame verzorgingsproducten

duurzame cadeautips

1 Lush parfum  vanaf 25,00 euro

Het is altijd fijn om een nieuw luchtje te krijgen vind ik. Je gaat het gebruiken op een dagelijkse basis, dus op gaat het toch wel. De parfums van Lush zijn op een organische manier geproduceerd en bevatten hele lekkere en pure en natuurlijke geurnoten met veilige synthetische stoffen. Ik zou wel even wat research doen van te voren naar welke je lekker vind ruiken.

2 Aveda Paddle Brush  30,00 euro

Deze haarborstel is zo fijn in gebruik. Hij haalt knopen echt goed uit het haar en masseert de hoofdhuid goed waardoor talg beter verdeeld wordt in je haar en je haar minder snel vet wordt. Ook is het een zero-waste proof haarborstel, dus dit is en een hele goede optie als je voor kwaliteit gaat, maar ook nog eens super duurzaam.
3 Essentiële oliën 4,99 euro

Je kan essentiële oliën voor zoveel goede dingen gebruiken en ze zijn altijd 100% natuurlijk. Je kan ze zelfs gebruiken om zelf producten mee te maken. Hoe leuk is dat? Er zijn heel veel verschillende heerlijke geuren, dus zeker het vragen waard.

4 Aveda Cherry Almond lijn vanaf 18,00

Dit is mijn nieuwe favoriete haarlijn. De shampoo en conditioner zijn zó anders dan een shampoo van bijvoorbeeld Andrélon omdat er geen sulfaten, siliconen en dergelijke in zitten. Ik merk zo ontzettend veel verschil, ook laten deze shampoo en conditioner mijn haar super luchtig aanvoelen en ik vind de geur ook heerlijk.

5 Lush Kerst producten  31,95 euro

Ook kun je altijd een heerlijke cadeauset vragen van Lush. Je weet op die manier zeker dat je goede handgemaakte producten krijgt én dat je even lekker wat tijd voor jezelf neemt om in bad te gaan. Daarnaast is Lush één van de weinige merken die er bij mij voor zorgt dat al mijn dode huidcellen verwijderd worden tijdens het in bad gaan met bijvoorbeeld de Butter Bear.

Duurzame lifestyle artikelen

duurzame cadeautips

Toms sloffen voor de winter vanaf 39,99 euro

Ik vind het heerlijk om in de winter warme voeten te hebben door het dragen van sloffen. Toms heeft heerlijke duurzame sloffen met een goed concept en een goed doel erachter. Ook dit is iets wat echt van pas gaat komen en wat je wellicht nodig zult hebben deze winter.

Dopper thermosflessen  34,50 euro

Als je vaak koffie drinkt en dit graag onderweg mee wil nemen heeft Dopper de perfecte oplossing voor je. Ook dit is echt iets voor op je zero-waste wishlist. Herbruikbare flessen zijn super duurzaam en dat is ook de visie van Dopper.

Marie Kondo The Life-Changing Magic of Tidying  15,00 euro

Ik ben zo benieuwd naar dit boek. Ik hoor hier enorm veel goede verhalen over. Dit boek inspireert je om je omgeving goed op te ruiken en te kijken naar welke dingen in het leven nog waarde hebben. Zeker een goed boek dat ik nog graag wil lezen.

Wat staat er op jouw duurzaam verlanglijstje dit jaar?

duurzame cadeautips
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge