Dr. Organic natuurlijke producten die naar chocolade ruiken!

Dr. Organic

Dr. Organic is een merk dat natuurlijke producten produceert. Ik vind het heel belangrijk om te investeren in producten die niet alleen goed voor je lichaam zijn, maar ook natuurlijk geproduceerd worden. Dr. Organic kwam met een aantal nieuwe producten en dat wil ik maar al te graag delen.

Dr. Organic gezichtsverzorging

Dr. Organic

Dr. Organic

Dr. Organic

Dr. Organic

Ook gezichtsverzorging is nieuw in het assortiment gekomen. Ik ben een groot fan van natuurlijk gezichtsverzorging, ik merk ook zeker meteen verschil als ik een product gebruik dat wél toegevoegde stoffen en dergelijke bevat. Ik heb eens een Koreaanse skincare routine uitgeprobeerd en deze beviel heel goed, ik ben bijna door de producten heen, dus de nieuwe producten van Dr. Organic zal ik zeker gaan proberen de komende tijd.

Beide zijn het anti-age producten, natuurlijk ben ik daar nog te jong voor, maar mijn huid vind deze verzorging niet erg. Deze producten beloven te zorgen voor een strakker huidje, een  gehydrateerd resultaat en geen rimpels, het resultaat is al bewezen na 4 weken.

Deze moisturisers zijn pas vanaf mei 2018 te koop

Chocolade onder de douche

Dr. Organic

Dr. Organic

Dr. Organic

De scrub en de body wash zien er ook geweldig uit. Ze ruiken echt exact naar chocolade. Wat me ook opviel is dat de scrub niet te hard is, de deeltjes chocolade zijn nét hard genoeg om te scrubben, maar zullen je huid niet beschadigen. De geur is zó lekker ik kan niet stoppen met ruiken.

Body Wash: 9,99 euro

Cacao Body Scrub: 9,99 euro

Dr. Organic

Dr. Organic

Onze handen hebben extra veel verzorging nodig na dit koude weer – dat eigenlijk nog steeds niet gestopt is. Ook je nagelriemen beschadigen sneller in dit weer, een multifunctionele crème is daarom echt perfect. Ook deze ruikt heerlijk en vet je nagelriemen en handen verzorgend in.

Hand & Nail Cream: 9,99 euro

Ik ben groot fan! De geur is miraculeus én daarbij zijn de producten allemaal natuurlijk wat echt een pluspunt is. Ik raad vooral de hand en nagel crème aan en de body wash en scrub zijn ook geweldig om nu aan te schaffen met dit weer.

Waar ben jij benieuwd naar?

Delen:

4 Reacties

  1. maart 26, 2018 / 5:28 pm

    Chocolade onder de douche klinkt echt geweldig. Die producten wil ik zeker eens gaan proberen.

  2. maart 28, 2018 / 1:22 am

    Pieter Jan zou het weer geweldig doen, hij heeft iets mysterieus en gezaghebbend. Een Jan was een fantstische mol maar is nog een jongen. Het moet sowieso iemand zijn die wat ouder is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge