Dr. Hauschka Purple Light Limited Edition met de meest toffe producten

 

De kerstdagen zijn voorbij, dus alle glitters en kerstkleuren mogen de deur weer uit. Het is de tijd voor frisse kleuren, niet te licht en alvast uitkijkend naar het voorjaar. Dr. Hauschka snapte dat meteen en introduceerde een nieuwe limited edition, de Purple Light editie. Met catchende verpakkingen en lettertypes, iets wat ik nog nooit bij dit merk gezien had.

 

dr. hauschka purple light

dr. hauschka emma lindström

De verpakkingen en ontwerpen van Dr. Hauschka

De Zweedse kunstenares Emma Lindström ontwierp verpakkingen met haar eigen kunst. Ik moet zeggen het is haar immens goed gelukt. De verpakkingen zien er catchy en stijlvol uit, maar toch een beetje speels. Haar kunst doet me een beetje denken aan het heelal, maar door de blauwe kleuren lijkt het ook weer op een frisse schildering waar creatief met de verf omgegaan is.

Tussen gisteren en morgen ligt een streepje paars licht. Een magisch moment. Waarachtig en vol mogelijkheden. Vertrouwd en toch weer nieuw. Weergegeven in de nieuwe Limited Edition Purple Light.

 

Oogschaduw palette Purple Light Limited Edition Dr. Hauschka

dr. hauschka purple light

Het oogschaduw palette ziet er prachtig uit, de letters zijn lekker speels en Pinterest achtig. Ook de glitters maken er weer een feestje van. Zoals in de quote gezegd werd over een magisch moment, zo vind ik dat de glitters dat toevoegen aan het product. Er zitten 4 oogschaduw tinten in het palette variërend van lichtroze naar donkerpaars, heel gave tinten met een goed pigment.

Oogschaduw Palette: 30,50 euro

Daarnaast is er nog een teint palette. Hierin zit een bruine kleur die dient als bronzer en een lichte kleur die als highlighter gebruikt kan worden. Maar ook zit er een paarse kleur bij, een beetje gek om toe te voegen dacht ik, maar het maakt de bronzer extra koel van kleur waardoor het echt een schaduw creëert op je jukbeenderen.

Teint Powder: 30,95 euro

Eye Definer: geeft je blik een mysterieuze gloed

dr. hauschka purple light

dr. hauschka purple light

Ook zit er een oogpotlood bij dat je ooglook kan verzachten door de lichte bruine kleur. Daarnaast zit er ook een vervaag applicator bij, hiermee blendt je potlood mee in de oogschaduw en zou je het lijntje wat lichter aan kunnen zetten. Zo krijg je een ietwat smoky effect.

Eye Definer: 13,95 euro

Liquid Lip Colour: een kus met kleur en verzorging

dr. hauschka purple light

Iets waar ik er blij van werd bij het uitpakken zijn deze twee liquid colours. De perfecte kleuren die je nodig hebt in je eigen assortiment. Een licht bruine nude kleur en een rode kleur die neigt naar bordeaux. In eerste instantie dacht ik dat de kleuren mat waren, helaas was dit niet het geval. Maar het glanzende effect vind ik ook zeker bij deze editie passen, de kleuren brengen fijn aan en hebben een prettige geur.

Liquid Lip Colour: 17:95 euro

dr. hauschka purple light

Zoals je ziet hebben alle producten een waanzinnig goed pigment. Ik ben het meest weg van de oogschaduw kleuren, deze kleuren had ik nog niet en natuurlijk is deze limited edition ook bijzonder doordat de producten geen parabenen, siliconen, minerale oliën, conserveringsmiddelen, synthetische parfum en PEG’s. Dat is heel belangrijk, dit betekent dat al deze producten gegarandeerd goed werken op ieder huidtype.

De producten zijn vanaf 1 februari 2018 te koop, hier verkrijgbaar

Welke producten wil jij proberen uit deze limited edition?

 

Delen:

8 Reacties

  1. januari 2, 2018 / 9:29 am

    Mooie producten! Ik zou de lipsticks wel uit willen proberen 🙂

  2. januari 2, 2018 / 11:39 am

    De verpakkingen zijn erg mooi! Mooie producten. x

  3. januari 4, 2018 / 9:20 am

    Mooie producten en wat een leuke verpakking!:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge