High Spirits, een collectie van Dr.Hauschka die net in de winkels ligt!

high spirits

Wat een mooie nieuwe collectie heeft Dr.Hauschka weer zeg. Perfect voor het voorjaar zijn er weer een aantal producten in deze collectie High Spirits vormgegeven. Wederom met prachtige verpakking, ik laat het jullie graag zien!

De nieuwe Dr.Hauschka collectie High Spirits

De nieuwe collectie bestaat uit 5 producten. 2 prachtige liquid lipsticks, twee dubbelzijdige oogpotloden en een bronzer kwast. De producten zitten in een tijdelijke collectie en maken deel uit van een limited edition. Je kunt ze makkelijk combineren met de Dr.Hauschka producten in het vaste assortiment. En natuurlijk kan je op een natuurlijke manier je make-up er ook weer afhalen met Dr.Hauschka.

High Spirits Liquid Lipsticks

nieuwe collectie dr.hauschka

De nieuwe High Spirit liquid lipsticks hebben prachtige kleuren. Ze doen me meteen denken aan het voorjaar. Ze worden niet meteen mat, maar brengen wel goed aan en de kleur blijft goed zichtbaar. Ik ben wel enthousiast over de prachtige kleuren.

Prijs: 18,50 euro

high spirits

Dr. Hauschka Bronzing Powder

nieuwe collectie dr hauschka
Mooi en gezond
Mooi en gezond

Het duurde even voordat ik dit product snapte. Het heet powder, maar ik zie alleen een kwast? Het blijkt dus dat in de kwast het product al zit en dat je bij het aanbrengen vanzelf het product verkrijgt. Super handig voor op reis natuurlijk en het zorgt voor een zongebruind effect.

Prijs: 26,95 euro

nieuwe collectie dr.hauschka
high spirits

Ook zitten er in deze prachtige limited edition Eye Crayons met aan beide kanten kleuren. Om als oogschaduw aan te brengen of als eyeliner of oogpotlood. Erg multifunctioneel zijn ze. Ook zit er een highlighter aan een kant van het potlood, erg handig.

Prijs: 19,50 euro

high spirits
high spi

Wat een prachtige limited edition is dit weer van dr.Hauschka. Mooie verpakkingen, mooie producten en bovenal, natuurlijke producten. Dr. Hauschka is zeker een goede optie als je nog een goed natuurlijk make-up merk zoekt.


Wat vind jij van de Dr.Hauschka High Spirits limited edition?

Delen:

4 Reacties

  1. maart 4, 2019 / 9:58 pm

    Wat een mooie producten zeg, ziet er goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge