Dr Hauschka zomer Limited Edition Deep Infinity met turquoise mascara?!

dr hauschka

Dr Hauschka kwam weer uit met een prachtige limited edition met vrolijke kleuren. De collectie is perfect voor de zomer met haar felle kleurencombinaties. Zoals altijd zijn de verpakkingen weer prachtig en alle producten natuurlijk geproduceerd. Ik laat graag zien wat er onder de verpakkingen verstopt zit.

Dr Hauschka Illuminating Fluid

dr hauschka

dr hauschka

Het eerste product is een product dat ik eerst aanzag voor een foundation met een glowy finish. Maar toen ik het product ging swatchen kwam ik er al snel achter dat dit zeker niet het geval was. Dit is een prachtige vloeibare highlighter die zorgt voor een subtiele glans.

dr hauschka

dr hauschka illuminator

Het product kan aangebracht worden met een pompje wat ik zelf wel erg fijn vind werken. De highlighter is heel intens en bij het uitsmeren kan je kiezen hoe hard je hem aanzet. Je hebt maar heel weinig product nodig voor het bovenstaande resultaat. Het zorgde de hele dag voor een gezonde glow, ik vind het een prachtige highlighter.

Prijs: 20,95 euro
Dr Hauschka Eyeshadow Palette 02

dr hauschka

dr hauschka

Het palette bevat alleen matte kleuren, vooral ietwat donkere blauwtinten, ik vind dit echt heel mooi staan bij elkaar. De roze kleur in het palette zou ook gebruikt kunnen worden als blush.

dr hauschka

dr hauschka

Het pigment is zoals altijd goed, de kleuren blenden mooi samen en de oogschaduw trekt niet snel in de lijntjes. Ik ben erg tevreden en dit zorgt voor een mooie dagelijkse look, maar je kunt er ook een avondlook mee maken.

Prijs: 29,95 euro

Turquoise mascara?

dr hauschka

dr hauschka

Wat me nog niet opgevallen was is deze mascara. Ik dacht dat dit een doodnormale mascara zou zijn, maar bij het opendraaien kwam ik erachter dat het een turquoise mascara is. Ik heb zelf nog nooit zo’n kleur gezien en stond eigenlijk stiekem wel te popelen om het uit te proberen.

dr hauschka

dr hauschka mascara

Bij voorbaat was ik wel bang dat het een te lichte kleur zou zijn en dat het niet op zou vallen op mijn wimpers. Maar het viel zeker wel op, ik heb bij het dragen van de mascara veel complimenten en opmerkingen gekregen. Het maakt je look toch wel bijzonder en het past goed bij de zomer. Een unieke mascara heeft dr Hauschka in deze collectie uitgebracht.

Prijs: 25,95 euro

Dr Hauschka Lip Crayon 01

dr hauschka

dr hauschka

Ook de lippen kunnen wel een kleurtje gebruiken met dit zomerse vrolijke weer. Ik ontving nummer 01 van de Lip Crayon. Een hele mooie draagbare kleur die ik zelf ook zo zou dragen op een dagelijkse basis.

dr hauschka

Het potlood heeft een satin finish, een beetje tussen mat en shiny in. Ik vind de kleur echt heel mooi en hij blijft goed zitten gedurende de dag. Echt een aanrader.

Prijs: 16,50 euro

Dat waren de producten van de zomer limited edition Deep Infinity van Dr Hauschka, ik vond het net als de vorige limited edition weer een groot succes. De limited edition ligt vanaf 2 augustus 2018 in de winkels en zijn vanaf dan verkrijgbaar in de webshop.

Delen:

8 Reacties

    • juni 26, 2018 / 12:27 pm

      Ik ben ook gek op mauve tinten! Jaa de verpakkingen zijn ook echt prachtig

  1. juni 26, 2018 / 11:34 am

    ahw ziet er super tof uit zeg! fijne week nog verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge