Liquid lipstick in een donkere kleur die wél goed blijft zitten

liquid lipstick Adoring TheBalm

Sinds kort verkoopt Make up by Tatou een nieuw merk naast al hun prachtige merken. The Balm is een vrij bekend merk en kennen jullie waarschijnlijk van de welbekende Mary-loumanizer. Helaas heb ik nog nooit eerder iets van dit merk gekocht omdat het simpelweg moeilijk te verkrijgen was, was ja want nu is het makkelijker verkrijgbaar bij Make up by Tatou en ik review een Meet Matte Hughes liquid lipstick in de kleur Adoring.

De verpakking en de applicator van de liquid lipstick

liquid lipstick verpakking thebalm
liquid lipstick applicator thebalm

The Balm heeft naast al de goede poeder producten en oogschaduw paletten ook liquid lipsticks, tegenwoordig kent iedereen wel de voordelen van een goede liquid lipstick. Hopelijk is dit net zo’n goede liquid lipstick als dat ik verwacht van het merk The Balm.

De huls is heel erg mooi vormgegeven uit en past goed bij het merk door de vintage touches. Daarbij past de verpakking natuurlijk ook heel erg mooi. Ik koos de kleur Adoring, verder heeft The Balm ook nog andere kleuren zoals nude en roze tinten.

De applicator ziet er ook goed uit, wat wel belangrijk is voor een liquid lipstick. Het aanbrengen moet uiteraard zo nauwkeurig mogelijk gebeuren voor het mooiste resultaat.

swatch thebalm liquid lipstick

De kleur vind ik erg mooi. Het is eigenlijk een perfecte bordeaux kleur. Niet te koel of te roze of juist te warm. Een veelbelovende swatch.

liquid lipstick charming op lippen

De liquid lipstick heeft een soort mint geurtje wat ik eigenlijk wel fijn vond. Dit moet zorgen voor verfrissing en natuurlijk het tijdelijk vergroten van je lippen en voor het mooiste resultaat is dat wel gunstig. De dekking is erg goed en hij brengt het product gelijk aan op mijn lippen zonder veel te snel op te drogen.

Het is een bijzondere kleur en een goed product. Zou ik meer liquid lipsticks willen uitproberen van dit merk? Zeker, zonder twijfel. Het is een liquid lipstick die verfrissend aanbrengt en niet erg droog wordt op een negatieve manier. Ik zou zeker nog een mooi nude kleurtje willen uitproberen van The Balm en ik raad het jullie ook zeker aan als je gek bent op liquid lipsticks. Deze producten raad ik ook aan en zitten in mijn vaste make-up-routine.

Prijs: 15,49 euro

Verkrijgbaarheid: Haarlemmerstraat 73B Leiden

Delen:

2 Reacties

  1. november 1, 2017 / 4:48 pm

    Het lijkt me echt een heel fijn product! Ziet er ook echt goed uit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge