November doelen en to do’s om aan je lijstje toe te voegen

november doelen en to do

De maand november is gewoon alweer aangebroken, wat gaat de tijd snel. Ik vind het fijn om artikelen te lezen met leuke tips en doelen, daarom stel ik voor mezelf ook graag doelen voor in deze maand. Je to-do lijstje kan op deze manier weer aangevuld worden, voor als je even niet weet of vergeet wat je kunt doen.

To do november

Sinterklaas gedichten en cadeau’s regelen

November is de maand waarin eigenlijk alles geregeld wordt voor Sinterklaas. Wij vieren het thuis niet meer, maar wel op allemaal andere plekken en daardoor vieren we het soms ook vroeger. Vroeger vieren betekent vroeger regelen van de cadeau’s en gedichten. Ik vind het altijd wel fijn om dit ruim van te voren te hebben geregeld.

Adventskalenders inslaan

Dit is iets wat ik geweldig vind, de leukste tijd van het jaar komt er weer aan, dat begint voor mij meestal rond oktober/november. Sommige beauty merken hebben hele leuke én betaalbare adventskalenders, deze zijn zo het kopen waard! Ik heb hieronder een paar leuke tips. Ik zelf ben gegaan voor The Bodyshop adventskalender, die van 55 euro. De waarde hiervan is zoveel hoger dan de prijs die je ervoor betaalt. Daarbij vind ik Bodyshop producten ontzettend fijn in gebruik en natuurlijk natuurlijk en diervriendelijk.

Kerst jurk scoren

Wat ik vaak vergeet in deze tijd, is het vinden van de perfecte galajurk. Meestal als je de jurk aanschaft in december zijn de leukste al uitverkocht, daarom zet ik hem bij het to-do lijstje van deze maand. Erg handig om alvast op zoek te gaan dus.

November gerechten bakken

Wat ik ook echt graag toevoeg op mijn to-do lijst is het bakken van lekkere gerechten of koekjes. Ik ben nog aan het zoeken voor recepten op Pinterest. Iets met pompoen vind ik super lekker of een gerecht met kaneel bijvoorbeeld.


Doelen november

Feestelijke beelden schieten

Ik ben natuurlijk sinds kort overgestapt op WordPress en natuurlijk is het daarom extra belangrijk om nieuwe content te maken. Maar daarnaast is het ook mega belangrijk om nieuw beeld te schieten. Nu het overdag voor mij geen licht meer is doordeweeks door stage, kan ik helaas niet foto’s schieten met daglicht. Dit moet dus in het weekend. Ik ben van plan in hele serie’s te schieten, alleen zijn we nu dus aan het verhuizen en is alles ingepakt, dus er zit wat vertraging in, maar zeker deze maand.

Jaarplanning maken voor blog

Wat ook een project is voor deze maand is het maken van een jaarplanning voor mijn blog. Ik ben van plan mijn hele jaar in te plannen met evergreen artikelen, hierover ga ik nog een apart artikel schrijven waarin ik alles uitgebreid toelicht en tips geef over hoe jij dit ook kunt doen. Daarom ben ik nu volop bezig met het zoeken van inspiratie en onderwerpen die ik graag op mijn blog wil behandelen.

Verhuizen

En natuurlijk zoals je eerder al kon lezen in mijn interieur tips voor je kamer, ga ik verhuizen deze maand. Ik krijg dan ook een nieuwe kamer en ik heb ontzettend veel zin om deze in te richten, dit wil ik wel doen zonder stress. Het bizarre is dat we doordeweeks verhuizen. Dus eigenlijk verlaat ik het huis en dan kom ik thuis in het nieuwe huis, mega raar, maar ik heb er wel zin in!

november to do en doelen pinterest

Wat zijn jouw doelen en to do’s voor november?

Delen:

6 Reacties

 1. november 1, 2017 / 9:09 am

  Ohja, adventskalender gaat op mijn verlanglijstje! En ik ben al een tijdje aan het kijken naar een mooie jurk, kan daar echt uren mee zoet zijn, hahah!

  • november 1, 2017 / 9:17 am

   Haha leuk! Weet je al welke adventskalender? Jaa jurken zoeken blijft een lang proces 😉

 2. november 1, 2017 / 10:12 am

  Je doelen voor november zijn motiverend :). Vooral die jaarplanning met evergreen content, dat wil ik ook gaan doen. Ben al bezig om geschikte onderwerpen te zoeken die goed passen bij mijn blog. En succes met de verhuizing!

  • november 1, 2017 / 10:34 am

   Hi Lana,

   Thanks! Jaa goed idee he, ik heb een hele fijne planner gevonden die ik heb uitgeprint.
   Je kunt ook een lege agenda voor 2018 kopen voor enkel je blogartikelen. Vind het zo’ n fijn idee
   dat alles dan al uitgepland. Leuk dat je al bezig bent met onderwerpen zoeken, ik doe met je mee X

 3. november 1, 2017 / 8:20 pm

  Wat spannend, die verhuizing die eraan zit te komen! Wel superleuk om opnieuw een kamer te kunnen inrichten 🙂 Die adventskalenders vind ik ook zo tof, maar ik ben bang dat ik uiteindelijk met de meeste producten niets doe. Maar het uitpakken op zich is waarschijnlijk elke ochtend al een feestje 🙂

  • november 2, 2017 / 11:18 am

   jaa echt super spannend allemaal hihi, jaa dat is wel waar het uitpakken is het leukst, maar ik probeer wel alles te gebruiken X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge