Mijn doelen voor 2021 en hoe jij jouw doelen behaalt

mijn doelen

Allereerst wens ik jullie een gezond en gezegend nieuw jaar toe. Ik ben even niet meer zo actief op mijn blog zoals jullie misschien merken. Daarom deel ik graag mijn doelen, voornemens en visie voor het nieuwe jaar.

Mijn visie voor 2021

Vorig jaar maakte ik een visie voor het nieuwe jaar opgedeeld in verschillende categorieën. En ik kan je vertellen, het is heel nuttig om dat te doen. Zo heb je goed voor ogen waar je op wil focussen in het nieuwe jaar zonder veel druk erop te leggen. Ik heb al mijn doelen van 2020 behaald en heel veel uit mijn visie is daadwerkelijk uitgekomen. In de video hierboven vertel ik daar meer over en geef ik tips over hoe jij dat ook kan doen.

Mijn doelen voor 2021

Ook heb ik doelen voor mezelf geformuleerd en opgeschreven. Maak deze doelen zo concreet mogelijk voor jezelf en bedenk dan ook hoe je deze doelen gaat behalen. Welke stappen ga je ondernemen om tot dat doel te komen? Ik deelde mijn doelen in categorieën in. Deel je doelen in categorieën in zoals: gezondheid, relaties, werk, passie’s etc.

Kies een focuswoord voor 2021

Wat ook een helpende factor is, is het kiezen van een woord. Dit woord is dan de kern van jouw visie. Voor mij is dit woord: loslaten. Hoe bedenk je dit woord? Bid erover, praat met mensen over je doelen en reflecteer zelf over het afgelopen jaar. Ik kwam op het woord door veel te praten en na te gaan waar ik tegenaan loop. En voor mij is loslaten iets heel belangrijks waar veel voornemens bij aansluiten.

Loslaten in het nieuwe jaar

Mijn doelen voor het nieuwe jaar hebben allemaal te maken met het woord loslaten in zekere zin. Ik wil aan mijn karakter werken om zo meer op God te lijken. In mijn karakter zitten hier en daar nog wat eigenschappen die niet zo zeer bij mij horen. Dat zijn dingen die zo erin geslopen zijn door nare ervaringen zoals: onzekerheid of onrust. En nu ik van mezelf weet dat ik hierop vastloop, kan ik ermee aan de slag. Ik schrijf de eigenschap op waarmee ik aan het werk wil en zet meteen de eigenschap er tegenover die ik wel wil in mijn karakter.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Jouw visie, doelen en voornemens

Kortom, ga voor jezelf na wat je wil bereiken in het nieuwe jaar en waar je aan wil werken. Wat is voor jou belangrijk? Kies dan een woord en formuleer aan de hand van dat woord je doelen. Zoek passende plaatjes via Pinterest om het visueel te maken en kies een notitieboekje waarin je alles opschrijft. Succes!

Wat is jouw visie voor 2021 en wat zijn jouw doelen en voornemens?

mijn doelen
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge