Deze lente is anders, dit is wat je kan doen

deze lente

Dit jaar is de lente anders dan we voor ogen hadden. Normaal zou ik een lijstje maken met allerlei dingen die je kunt doen met dit mooie weer. Maar dit keer moeten we ons toch een beetje aanpassen. Daarom dit lijstje met leuke dingen die je ook deze lente kunt doen.

Lente afspeellijst maken

Een van de leukste dingen om te doen in deze periode waarin je veel binnen bent, is muziek luisteren van artiesten die je nog niet goed kent. Ik ontdek deze dagen allerlei leuke muziek en nieuwe artiesten. Extra leuk om een afspeellijst speciaal voor deze lente te maken.

Binnen picknicken

Het is toch nog een beetje te koud buiten in het seizoen van de overgang vanuit de winter. Daarom is binnen picknicken een ideale oplossing voor jou. Haal allerlei lekkere hapjes in huis en leg een kleedje neer, zet een leuke afspeellijst of een interessante podcast aan en haal buiten naar binnen. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk als je denkt.

Nieuwe achtergrond instellen

Om toch wat meer toe te leven alvast naar het mooie weer, is een vrolijke achtergrond een leuk idee. Op Pinterest heb ik een bord toegevoegd met allerlei achtergronden. Je kunt ze zo opslaan in je eigen galerij. Als je dan toch op Pinterest zit, kan je ook de pin onderaan deze blog pinnen en delen!

deze lente

Stekjes station maken

Iets wat ik zelf heel leuk vind om te doen, is het maken van een stekjes station. Dit doe je door babyplantjes in het water te zetten. Met genoeg geduld groeien er na een paar weken wortels aan en kan je het plantje opnieuw planten. Je kan ook een stekje cadeau doen aan iemand!

Cadeautasje maken

Wil je iets betekenen voor je vriendinnen, maar mag je niet naar ze toe? Stel dan een cadeautasje samen voor ze met hun lievelingsthee, chocolade, noem maar op. Je kan het zo gek maken als je zelf wil. Breng het tasje langs door aan te bellen en hem als verrassing neer te zetten. Je kan ook nog een leuk kaartje toevoegen. Het is altijd leuk om iemand op die manier te verrassen.

Wat ga jij deze lente doen?deze lente
Delen:

6 Reacties

  1. april 3, 2020 / 8:34 am

    Wat heb je een leuke ideeën met je volgers gedeeld, zelf zit ik momenteel ziek thuis.
    Ben echt totaal niet fit, gelukkig geen koorts of benauwdheid, maar ik moet het wel eventjes in de gaten houden.
    Momenteel is het vooral veel lezen en Netflix.

  2. april 30, 2020 / 12:12 pm

    Wat een goeie tips! Moet inderdaad echt een nieuwe achtergrond instellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge