Desenio zorgt hierdoor voor een super stijlvolle woning

desenio

Ik ben gek op decoratie voor in huis en het combineren van structuren, tinten en materialen. Ik deel daarom graag mijn inrichting en daarbij tips met jullie ter inspiratie. Desenio vult mijn interieur precies aan zoals ik dat wil.

Het zitgedeelte gedecoreerd met Amalfi Cityscape poster

desenio

Bij het zitgedeelte koos ik ervoor om een grote print op te hangen van Italië aan de kust. Deze past goed bij de zandtinten en de zwarte lijst staat weer mooi bij de lamp. Het maakt dit gedeelte fris en natuurlijk door alle natuurtinten. Desenio had een nieuwe collectie met allerlei posters van mooie plaatsen en ik was daar meteen verliefd op.

desenio

Het eetgedeelte vormgeven met Desenio Spanish alley poster en Santorini village poster

desenio

Bij het eetgedeelte wilde ik wat meer kleur. In de beige tint van de bank zit namelijk ook een tint roze en ik vind dat deze roestoranje kleur dat geheel wat warmer maakt. De ene lijst geeft een steegje ergens in Spanje weer en de andere lijst is ook in Griekenland. Ik vind dat deze lijsten echt wat meer kleur toevoegen aan de ruimte en mooi kleuren bij de accessoires in mijn kamer.

Design en lifestyle

Nog meer voor jullie in petto

Na dit gezien te hebben snap ik best dat jij ook even een kijkje wil nemen op de Desenio site. De lijsten en posters zijn heel erg betaalbaar én ik heb een kortingscode om het nog betaalbaarder te maken voor jullie. Met de code: LAURAMARISKA10 krijgen jullie 10% korting over de weekend campagne (dus extra korting!). Let op deze code is geldig t/m 29 september 2019.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge