December doelen en to do’s om aan je lijstje toe te voegen

december doelen en to do's

De laatste maand van het jaar is daar en ik ben weer extra enthousiast om mijn to do lijst met jullie te delen. Leuke cliché’s die ook jij kunt doen in deze maand. Mooie activiteiten om het jaar goed mee af te sluiten.

Content vooruit plannen

Als het aan mijn blog ligt wil ik het liefst een jaar vooruit plannen. In deze maand ga ik mijn content plan hiervoor opzetten en zet ik alle geplande artikelen op een rijtje per maand. Ik wil een aantal artikelen uitgewerkt hebben per maand zodat ik een archief heb en vanuit daar verdere spontane artikelen inplannen.

Adventskalender uitpakken en benuttigen

Zoals ik in mijn november to do’s noemde wilde ik graag een leuke adventskalender aanschaffen om mezelf mee te verwennen. Dat is gelukt, ik koos The Bodyshop adventskalender en ik mag hem ein-de-lijk uitpakken. Ik wil ook echt ieder product een functie geven en het gebruiken. Lekker veel douchen en in bad dus.

[pzzwidget id=81877 height=300 width=300]

Oliebollen eten en gourmetten

Het klinkt misschien wel lekker cliché, maar ik geniet hier wél intens van tijdens de feestdagen. Een oliebol eten en gourmetten tijdens de kerstdagen. Zonder deze twee kan ik december niet overleven hoor. Ik kijk er nu al naar uit.

Kerst films kijken

Zodra home alone weer op de tv is moet de tv aan. Ik ben zo gek op kerstfilms. Het liefst kijk ik in de kerstvakantie echt alle delen van home alone, ik durf zelfs bijna te zeggen dat dat mijn lievelingsfilms zijn.

Fotoboek van 2017 maken

Om het hele jaar samen visueel samen te vatten wil ik graag een fotoboek laten maken. Toevallig heb ik dit gekregen voor mijn verjaardag van mijn oma, het enige wat ik moet doen is de tijd vinden om een mooi fotoboek te maken. Ik heb er nu al zin in om al mijn belevenissen terug te kunnen zien in een boek.


Cadeaus geven

Wat je ook zeker moet doen in de maand december is het kopen en geven van cadeaus voor anderen. Het voelt echt goed om andermans wensen te volbrengen door diegene blij te maken met een cadeau waarvan hij/zij gedroomd heeft.

Samen een Kerst pyjama dag

Dit ga ik zeker doen en ik zou het ook van harte aanraden aan jou. Doe eens gek en houd je pyjama aan, het liefst een te gekke Kerst pyjama en kerst sokken, die lekker niet met elkaar matchen. En lekker de hele dag samen met je vriend/beste vriendin/zusje noem maar op, warme chocomelk met marshmallows drinken en films kijken of fotoboeken bekijken van voorgaande jaren. Of nog beter, dansen op cliché kerstliedjes en veel te hard meezingen, that’s me…

Goede voornemens december doelen

Wat ik ook belangrijk vind, naast al deze leuke december doelen en to do’s, is het stellen van goede voornemens. Iedereen heeft ze wel denk ik. Of je het nou opschrijft of dat je het voor jezelf bedenkt en je jezelf eraan probeert te houden. Ik wil zeker goede voornemens stellen. Vooral meer sporten, mijn examens halen en mijn best doen voor school bijvoorbeeld. Ik ben benieuwd wat jij als voornemen hebt.

Series afronden

En als laatste, het afronden van series op Netflix. Ik kijk enorm veel series zoals deze nieuwe Netflix series of deze ietwat onbekendere series of deze aanraders, je merkt het al… Er zijn nog een paar series die ik graag afrond, dan kan ik weer rustig verder zonder dat ik in vijf verschillende verhaallijnen zit.

december doelen

 

Wat zijn jouw december doelen en to do’s?

Delen:

12 Reacties

 1. december 1, 2017 / 9:47 am

  Wat een heerlijke todo zeg. Ik zou zo kerst met je kunnen vieren, want een pyjama dag en kerstfilms kijken lijkt me heerlijk! Ik heb ook nog een hoop Netflix series openstaan die ik graag af zou willen ronden!

 2. december 1, 2017 / 2:43 pm

  Wat een leuk lijstje! Ik wil ook meer vooruit werken, maar ben daar zo slecht in! Al zal ik nu wel moeten, aangezien ik 5 x per week een artikel ga plaatsen op mijn blog, haha!

  • december 1, 2017 / 2:45 pm

   Wauw 5x per week is wel veel ja, dat heeft wel een aardige planning nodig!

 3. december 1, 2017 / 4:56 pm

  Ik wil nog een heel leuke kerstpyjama kopen binnenkort! Ook goede voornemens/doelen voor volgend jaar wil ik nog bedenken en opschrijven

  • december 2, 2017 / 5:56 pm

   Snap ik, ik moet ook nog concrete doelen stellen, blijft lastig… En ik heb net een hele fijne soort van legging pyjama broek met kerstprint bij de Primark gescoord, echt een aanrader!

 4. december 4, 2017 / 10:06 am

  Leuk lijstje! De eerste twee staan zeker op mijn to-do lijst, naast studeren voor mijn aankomende examens in januari.
  Liefs,
  Yara

 5. december 5, 2017 / 10:42 pm

  Mooie doelen en to do’s! Ik moet ook echt beter gaan plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge