December activiteiten om het jaar mooi mee af te sluiten

De laatste maand van het jaar is een hele mooie maand. En het is ook heel bepalend en waardevol om deze met mooie activiteiten te vullen vind ik. Daarom leek het me leuk om een lijst te maken van december activiteiten die ook jij kunt gaan doen.

1 Maak een fotoboek

Als je iemand bent die echt van herinneringen houdt, maak dan een fotoboek van het afgelopen jaar. Dat is een leuke manier om te reflecteren op het afgelopen jaar en om te zien wat je allemaal gedaan hebt. En zo kan je ook makkelijk je vrienden en familie al je belevenissen van het afgelopen jaar laten zien.

2 Amsterdam Light Festival

Dit is een leuk festival om de mooie hoofdstad van ons land te bewonderen. Ik wil hier echt nog eens heen. Je maakt een boottocht door de stad en ziet onderweg alle mooie verlichtingen aan het water. Een leuke december activiteit als je het mij vraagt.

3 Denk alvast na over vakanties

Hoe fijn is het om in het vooruitzicht iets leuks te hebben. Denk alvast na wat je dit jaar met vakantie wil doen, zo kan je ook alvast sparen. Maar kan je ook alvast op Pinterest een bord maken en wegdromen bij het idee dat je daar al bent.

4 Denk na over voornemens in het nieuwe jaar

Je moet ervan houden, maar je kan alvast nadenken over wat je volgend jaar anders wil doen. Welke doelen stel je voor jezelf en hoe ga je deze bereiken? Je kan dit allemaal opschrijven voor jezelf, zo heb je een overzicht en kan je er echt aan werken.

5 December activiteiten: Films kijken

En hier bedoel ik niet alleen gewone, leuke kerstfilms mee. Maar ik bedoel hiermee ook oude films van je familie, je gezin. Dat is altijd zo leuk om terug te zien. Ga er samen een avondje voor zitten met je gezin of familie, desnoods na het kerstdiner.

Leuke post? Pin hem op jouw Pinterest!

december activiteiten

Wat ga jij deze maand doen?

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge