De nieuwe goodiebox van deze maand, wat zit erin?

de nieuwe goodiebox

Het is weer tijd voor de nieuwe Goodiebox, dit keer van de maand april. Ik kan alvast verklappen dat er maar liefst 6 full-size natuurlijke producten in zitten. Kijk je mee?

Fulgent World Bokkepoot nagelverzorging

goodiebox

Als je vaak je nagels lakt, is een bokkepoot erg handig. Hiermee duw je je nagelriemen naar achteren zodat het maandje van je nagel mooi zichtbaar is en je nagels beter kunnen groeien. Ook kan je het vuil tussen je nagels vandaan halen.

Winkelwaarde: 13,00 euro

Miqura Hair Steam Mask

de nieuwe goodiebox

Dit vond ik een wel heel bijzonder product. Dit haarmasker is goed voor het herstellen van je haren. Er zit arganolie in, essentiële oliën en goede amino-zuren. Het lijkt alsof je net uit de kappersstoel komt na dit masker!

Winkelwaarde: 9,50 euro

De nieuwe Goodiebox Detangler Brush

de nieuwe goodiebox

Deze haarborstel zorgt ervoor dat knopen in je haar verleden tijd zijn. Hij werkt goed op zowel nat als droog haar. Ook verhoogt deze borstel de glans in je haar.

Winkelwaarde: 14,95 euro

Daily Concepts Exfoliating Scrubber

goodiebox

Om je benen alvast klaar voor de zomer te maken is deze scrubber ideaal. Hij verwijdert alle dode huidcellen en maakt je benen nóg gladder. Trek de korte broekjes maar uit de kast!

Winkelwaarde: 6,95 euro

Nails Inc. nagellak

de nieuwe goodiebox

Ik was heel blij toen ik dit lakje zag. Mijn favoriete kleurtje lijkt hier namelijk op en die is bijna aan zijn einde. Deze kwam als geroepen. Het is een subtiele, maar mooie kleur die verzorgd oogt.

Winkelwaarde: 11,00 euro

Human + Kind Body Foam

de nieuwe goodiebox

Ook deze kwam als geroepen. Mijn vorige douchegel was aan zijn einde. En deze ruikt zo heerlijk! Niet normaal. Hij schuimt heerlijk en ruikt naar kokosnoot op een lekkere natuurlijke manier.

Winkelwaarde: 9,95 euro

Ik ben weer razend enthousiast over de inhoud van de nieuwe Goodiebox van deze maand. Benieuwd wat de inhoud was van de maand maart, februari of januari? Elke maand krijg je 6 mooie producten in de box met een veel hogere waarde dan jij betaalt! Ook proberen? Check dan hier je mogelijkheden!

Delen:

2 Reacties

  1. april 26, 2019 / 9:49 am

    Leuke inhoud! De Belgische box zag er bijna hetzelfde uit. Bij ons geen bokkenpootje of shower mousse, wel een wimperserum en gezichtsreiniger in de plaats! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge