5 Coronavirus activiteiten die je thuis kunt doen

coronavirus

Het is toch ernstiger dan ik had gedacht. Er zijn nu echt ernstige preventieve maatregelen genomen waardoor ik tot 1 april niet naar school hoef en geen tentamens heb. Veel evenementen zijn afgelast, concertzalen zijn dicht en uitgaansgelegenheden zijn ook grotendeels dicht. Dus wat moet je nu doen? Hier 5 activiteiten die je kunt doen in deze periode.

1 Filmmarathon

Netflix is denk ik onwijs blij met dit virus, hun sales stijgt aanzienlijk want iedereen trekt zicht terug onder het genot van een film of serie op Netflix. Er zijn heel wat interessante documentaires die ik jullie aanraad, maar ook leuke serie’s en spannende films. Dus ik denk dat je wel even zoet bent tijdens het coronavirus. Hetzelfde geldt voor Disneyplus, daar kan je ook nooit genoeg van krijgen naar mijn mening.

2 Thuisactiviteiten

Het beste wat je kan doen in een situatie als deze is thuisblijven. Dus je kan dan ook maar beter kijken wat je allemaal voor activiteiten thuis nog wil doen. Er zijn altijd van die rotklusjes waar je nooit aantoe kwam in de drukke week.

3 Tot rust komen

Stress is iets dat veel gevolgen heeft voor je gedrag en je gezondheid. Onderschat dat vooral niet, ik heb er zelf de laatste tijd ook veel last van. Dat kan in de vorm van verminderde eetlust, maar ook in slaapproblemen. En nu je een periode gedwongen vrij bent, kan je het er maar beter van nemen. Goed rust nemen, ademhalingsoefeningen doen en goed voor jezelf zorgen.

4 Activiteiten coronavirus: Boeken lezen

Eindelijk kom je toe aan die stapel boeken die ligt de verstoffen op je nachtkastje. Ik ken het gevoel. Ik las laatst een heel interessant en leerzaam boek over herinneringen. En je kan uiteraard lekker rondneuzen in boekenwinkels of online als je binnen moet blijven voor een nuttig boek om te lezen in deze periode.

5 Vrienden en familie opbellen

Bel spontaan je tante, oma, opa, neefje, nichtje op of vrienden die je normaal niet veel spreekt. Velen moeten binnen blijven en werken nu ook even niet. Ze kunnen vast je gezelschap aan de telefoon waarderen, vooral ouderen die echt het huis niet uit mogen.


coronavirus

Wat ga jij doen in deze periode?

Delen:

4 Reacties

  1. maart 16, 2020 / 3:33 pm

    Mijn kast staat ook vol met ongelezen boeken, daar kan je dan inderdaad wel de tijd voor nemen.. heerlijk!
    Fijne tips 🙂

  2. april 6, 2020 / 7:14 am

    Great website! It looks very expert! Keep up the helpful work!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge