Contact

  Bij een vraag/opmerking als lezer/bedrijf kan je direct contact met mij opnemen.

  Antwoordtijd: 1 tot 3 dagen

  Kvk: 77442318

  Mogelijkheden betreft een samenwerking:

  Freelancer

  Bent u als bedrijf op zoek naar een helpende hand als het gaat om sociale media kanalen onderhouden. Ik kan je ondersteunen in het vormgeven hiervan. Of we het nou over het beheren van sociale mediakanalen hebben of over uitingen in de vorm van video’s/foto’s/blogs maken voor uw bedrijf. Neem contact met mij op over de mogelijkheden.


  Advertorial

  Ben je een bedrijf dat aansluit op de content van mijn blog? Dan is een advertorial zeker mogelijk. Een advertorial is een artikel geheel gewijd aan een onderwerp naar keuze met daarin zelfgemaakte foto’s en links naar uw organisatie/webshop. Een voorbeeld hiervan is de advertorial voor OTTO en voor Karwei.


  Adverteren

  Het plaatsen van advertenties/banners? Dat is mogelijk in overleg wanneer je contact met me opneemt. Dit kan op jaarbasis of op basis van een aantal maanden. Dit houdt in dat er een X aantal advertenties op mijn blog komt. Dit levert extra exposure op en dit kan bestellingen opleveren.


  Review – barter deal

  Ben je een merk dat bij mijn blog past? Wil je producten opsturen in ruil voor een eerlijk bericht met foto’s? Hier sta ik zeker voor open. Een artikel wordt geschreven aan de hand van de ontvangen producten en de persinformatie. Dit kan in de vorm van een review net als bij deze skincare lijn van Dr. Hauschka.


  Contact: Pr-bureau

  Ben je een pr-bureau en wil je me graag producten van een bepaald merk toesturen? Daar sta ik altijd voor open indien het bij mijn blog past. Als ik de producten interessant vind, schrijf ik hier graag een artikel over aan de hand van de persinformatie.

  Interesse in een samenwerking? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.