Christelijke Youtube kanalen die leuk zijn

christelijke youtube kanalen

Af en toe is het leuk om ook eens christelijke video’s te kijken op Youtube. Soms dwaal ik heel erg af op Youtube en kijk ik allerlei video’s die weinig inhoud hebben. Daarom hier een aantal kanalen die ik ontdekte met een christelijke onderliggende boodschap, maar wel leuke vrouwelijke content of écht goede preken.

Vous Church

Dit is een kanaal waarop elke zondag een preek verschijnt. Ik vind zelf Amerikaanse kerken echt cool. De manier van spreken en interactie trekt me aan. Ik word erdoor geraakt en het zijn vaak onderwerpen waar we ook nu wat mee kunnen in ons drukke leven.

Girl and the Word

Dit kanaal is ideaal als je van rust houdt, maar wel bruikbare tips wil. Ook haar inrichting en stijl is heel esthetisch. Ze combineert vrouwelijke video’s met bijbelteksten en tips voor het dagelijkse leven.

Transformation Church

Ik schreef al eerder over hoe je tijd voor God maakt en daar noemde ik ook Transformation church. Dit is een kanaal dat ook preken plaatst elke zondag, vaak in de vorm van serie’s. Vooral de spreker Mike Todd vind ik heel leuk om naar te luisteren, veel energie en humor spat van het podium af. En bovenal waardevolle informatie waar ik veel aan heb.

Christelijke youtube kanalen: Kian Tilton

Dit kanaal ontdekte ik laatst pas, een van mijn favoriete christelijke youtube kanalen. Kian maakt vlogs over van alles, soms echt geloof gerelateerd en soms een gewone video. Ze is heel eigen in haar video’s en heeft vooral veel waardevolle video’s als je op het moment single bent en groeit in je geloof.

Breeny Lee

Dit is het christelijke youtube kanaal voor als je een peptalk nodig hebt. Breeny is echt on fire en ze leert je alle lessen over je eigenwaarde, standaarden en dating advies. Ik heb heel veel aan haar adviezen en ik krijg meteen energie na het kijken van een video van haar.


christelijke youtube kanalen
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge