Charcoco geeft je wittere tanden op een natuurlijke manier, werkt het?

charcoco

Het concept wittere tanden krijgen is altijd wel interessant geweest naar mijn mening. Maar het moeten bleken van je tanden, nee daar wil ik liever niet aan beginnen. Dat tast het glazuur van je tanden aan en na de behandeling zal het effect niet langdurig zijn. Maar wat als er een manier is om op een natuurlijke manier wittere tanden te krijgen? Het product Charcoco belooft het.

Charcoco Natural Teeth Whitener

charcoco

Charcoco is een merk dat organische zwarte houtskool poeder en kokosnoot bevat. Daarnaast zit er een mooie houten tandenborstel bij met vrij ruwe haartjes. Dit alles is op een organische en natuurlijke manier geproduceerd, een belangrijk en mooi detail.

charcoco

Het is een vrij grove zwarte poeder en het ruikt een beetje naar houtskool wat vrij logisch is. Wel oppassen met het openmaken van het potje want de poeder ligt los.

Voor het poetsen met Charcoco

charcoco

Van mezelf heb ik al vrij witte tanden, maar mijn hoektand is iets minder wit dan de rest en iets witter mag altijd wel natuurlijk. Ik ben vooral heel benieuwd wat dit product doet met de tint van mijn tanden.

charcoco

Je masseert de zwarte poeder eerst in op je tanden met de tandenborstel die erbij hoort. Daarna spuug je het teveel aan poeder uit en blijft er een beetje poeder over, dit kun je nog eens uitsmeren met de tandenborstel. Daarna kun je met je reguliere tandenborstel de overgebleven zwarte stukjes weghalen, dat was het. Zoals jullie weten houd ik van het uittesten van bijzondere producten, zo testte ik ook eens Koreaanse skincare voor maar liefst 2 weken.

charcoco

Na het poetsen met Charcoco zag ik eigenlijk meteen verschil. Mijn tanden zijn wat feller wit dan anders. Ook voelt het heel fris aan in de mond als je je tanden hebt gepoetst met de poeder. Er zijn soms nog wel wat kleine restjes poeder te vinden zoals je ziet, dit is een kwestie van goed wegvegen.

Het resultaat na een week poetsen met Charcoco

charcoco

Ik ben echt te spreken over Charcoco, het zorgt meteen voor wittere tanden en dat ook nog eens  met een natuurlijk en organisch geproduceerd product. Check zeker even de site van Charcoco als jij ook wittere tanden wil op een natuurlijke manier. Ik raad het van harte aan.

 

Delen:

2 Reacties

  1. mei 1, 2018 / 9:52 pm

    Het is even lastig als het poeder onder je tandvlees komt maar het werkt inderdaad echt

    • mei 2, 2018 / 12:36 pm

      Jaa inderdaad dat moet wel altijd even extra goed schoongemaakt worden, maar het werkt wel echt en daar ben ik super blij mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge