Charcoco heeft een nieuwe natuurlijke dag-en-nachttandpasta

charcoco

Ik werd heel blij toen ik hoorde dat Charcoco nieuwe natuurlijke tandpasta’s uitbracht. Omdat dit hele bijzondere tandpasta’s zijn, namelijk eentje speciaal voor de dag en eentje voor de nacht. Ik ben heel benieuwd.

charcoco

De kit bestaat uit twee tandpasta’s met beide een andere formule die speciaal afgestemd is op de tijd. Daardoor ziet het er meteen al heel luxe en mooi uit. De vormgeving is echt prachtig en ik hoop dat de tandpasta’s niet een gekke smaak hebben doordat ze helemaal natuurlijk zijn.

Charcoco Day Toothpaste

charcoco

De dag tandpasta beschermt en reinigt je tanden. Hij heeft een heerlijke muntsmaak en schuimt heel goed, waar ik van houd. Mijn tanden voelen meteen schoon aan en je hebt niet veel tandpasta nodig per keer.

charcoco

De tandpasta’s zijn dierproefvrij en bevatten geen chemische ingrediënten als fluoride, SLS en PEG wat ik heel fijn vind want in veel natuurlijke tandpasta’s zit alsnog Fluoride.

Charcoco Night Toothpaste

charcoco

De nacht tandpasta is gebaseerd op het reinigen en wit maken van je tanden. Je merkt meteen dat dit echt een andere formule is. Hij schuimt ook lekker, maar heeft een iets andere smaak. Nog steeds wel een hele prettige smaak. Ik houd er wel van om twee verschillende tandpasta’s te gebruiken.

Charcoco natuurlijke tandpasta conclusie

charcoco

Ik ben heel enthousiast over deze nieuwe natuurlijke tandpasta’s. Je vindt de kit op de Charcoco website. Ik vind het zeker het proberen waard, je vind niet zo gauw natuurlijke tandpasta’s die lekker schuimen, proeven en een goede formule hebben zonder fluoride.

Delen:

2 Reacties

  1. april 12, 2019 / 1:59 pm

    Ziet er goed uit, ik moet zelf zeggen dat mijn tanden hier niet echt op reageren helaas

    • april 13, 2019 / 7:15 am

      Oh wat gek, je hebt het wel al geprobeerd dus? Hmmm, door die houtskool worden mijn tanden wel meteen wit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge