Cadeau’s voor hem, wat moet ik hem toch geven op Valentijnsdag?

cadeau's voor hem

Wat moet je hem toch geven op Valentijnsdag? 5 leuke tips voor cadeau’s voor hem, betaalbare en niet betaalbare. Ik vond het zelf erg moeilijk wat ik hem nou zou moeten geven. Iets simpels is al snel te simpel vind ik. Daarom hier wat tips voor jullie.

Polaroid foto’s als cadeau’s voor hem

Als je het hele jaar door polaroid foto’s met je geliefde maakt is het heel erg leuk om hier een geheel van te maken. Bij elke foto kun je een verhaaltje schrijven en je kunt ze allemaal op volgorde in een fotoboekje opplakken. Dit is niet een te duur cadeau en heel persoonlijk.

Liefdesbrief voor hem

Wat ik dit jaar onder andere doe is het schrijven van een liefdesbrief. En dan bedoel ik niet een cliché brief waarin je je liefde voor hem verklaart, maar een brief waarin je vertelt hoe je de afgelopen jaren met hem ervaren hebt. Wat je mooi vond en waarom en wat minder mooi en waarom. En zo leest hij terug hoe jij in jullie relatie staat en hoe voor jou alles is geweest.

Cadeau’s voor hem: een mooi horloge

Ik vond het lastig om een horloge van goede kwaliteit te vinden dat ook nog een beetje betaalbaar was. Ik wilde eerst een Daniel Wellington kopen want dat is meer een horlogemerk met heren horloges, maar nieuwe Daniel Wellingtons zijn ongeveer rond de 200,00 euro, zo breed heb ik het al student niet. Toen zag ik bij Rosefield een model dat best mannelijk leek en er leuk uitzag, en Rosefield prijzen vind ik wel aantrekkelijk. Uiteindelijk is het een Cluse horloge geworden met een spijkerstof bandje en een olijfgroen bandje, ik vind het heel goed bij een man passen ondanks dat Cluse ook geen herenhorloges heeft officieel.

valentijn

Uiteten bon geven

Dit is ook een leuk en best betaalbaar cadeau waar je beide wat aan hebt. Als jij hem een uiteten bon geeft weet je dat jullie samen uiteten zullen gaan en dat is toch wel een mooi vooruitzicht. Ook is het een moment voor jullie twee om lekker aan tafel te praten over je relatie en wat er op dat moment speelt in je leven.

Ga naar de bioscoop met elkaar

Deze zou ik vooral aanraden als je al wat langer een relatie hebt. Dit is als begin niet heel gezellig omdat je elkaar daardoor niet veel beter leert kennen. Mijn vriend en ik zijn dol op het kijken van films en we kijken standaard elk weekend wel 4 films. Dus als er een nieuw deel uit is van en bepaalde film gaan we daar maar al te graag heen. We gaan nu naar de Maze Runner deel 3, erg veel zin in. Pitch Perfect 3 lijkt me ook heel leuk! Als je liever thuis blijft kun je ook 1 van deze 5 films op Netflix kijken.

[pzzwidget id=81790 height=300 width=300]

Wat geef jij hem?

Delen:

6 Reacties

  1. februari 3, 2018 / 9:49 am

    Leuke ideeën! Vooral iets samen doen werkt altijd goed lijkt mij, dan heb je er allebei lol van 😀

  2. februari 6, 2018 / 4:59 pm

    Leuke ideeën! Ik vind zijn verjaardag altijd al lastig, maar dat is er ook nog kerst en valentijn haha. We doen zelf niet echt veel met valentijn, maar ik denk dat ik gewoon een lekker biertje voor hem koop en een chocoladehart of zo. Hema heeft altijd leuke valentijnschocolaatjes :p Toch leuk om elkaar een beetje te verrassen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge