Bullet Journal, ik begon eraan en dit is wat voor accessoires ik aanschafte

bulet journal

Ik zag het overal voorbij komen. Een bullet journal, het leek me eerlijk gezegd helemaal niks. Zoveel werk en zoveel creativiteit vraagt dat van je. En nu ben ik wel creatief en heb ik ook wel tijd om het te doen, dus waarom ook niet? En toen ik er eenmaal aan begon werd ik er toch ook wel een beetje dol op. Ik kocht allemaal hele leuke én goedkope accessoires die ik graag met jullie deel.

bullet journal

Bullet Journal stiften met pastelkleuren

Deze stiften zijn perfect om wat kleur te geven aan al je doodles en ontwerpen in je bullet journal. Ze zijn allemaal pastel van kleur en hebben een dikke stift én een dunne stift. Deze stiften zijn gewoon te koop bij de Action voor 3,99 euro als ik me niet vergis. Ze hebben ook veel andere kleuren. Ik vind het hele fijne stiften en relatief goedkoop voor wat je ervoor terug krijgt.

Schetsen maken met dit fijne potlood voor je bullet journal

Ik wilde dit potlood ook graag noemen omdat dit gewoon één van de fijnste soort potloden zijn die er bestaan. Ze breken niet snel, zijn stevig en schrijven lekkerder dan andere potloden. Dit potlood kun je vinden in boekenwinkels bij de schrijfwaren.

stabilo fineliner

Bullet journal fineliner

Om alle geschetste lijntjes in te vullen is er natuurlijk ook een goede fineliner nodig. Ik vind deze van Stabilo wel heel erg fijn naast de andere fineliners die ik kocht. Deze heeft een stabiel puntje en is vooral handig voor de doodles en de teksten en getallen die je neer zet zonder handlettering. Ook deze is in alle boekenwinkels wel te vinden voor 0,89 cent.

bullet journal

Bullet journal markeerstiften

Ook markeerstiften zijn erg fijn om wat meer kleur in het spel te brengen. Dit setje kostte wel 8,40 euro in de Bruna. Dit setje heeft in elke boekenwinkel ongeveer dezelfde prijs. Dit is één van mijn duurste aankopen, maar ik ga deze markeerstiften vaak gebruiken en ik vind het heel mooi dat ze pastelkleuren hebben, ze zijn zeker aan te raden. Ben je gek op pastelkleurtjes? Check dan deze geweldige gratis zomerse achtergronden voor op je telefoon.

bullet journal

Hele goedkope handletter stiften

Deze speciale kalligrafie pennen kocht ik in een setje van 3 bij de Action voor maar 0,95 euro. Ze hebben allemaal verschillende diktes. Ik moet zeggen dat het meer stiften zijn dan fineliners en ik merk dat ze een beetje doordrukken op het papier. Ik ben zelf nog niet heel goed in handlettering, dus ik denk een kwestie van oefenen.

bullet journal

De fijnste handletter pen die ik heb

Dit is de fineliner die ik bij mijn bullet journal kocht, ik merk dat deze het beste werkt bij het handletteren. Deze heb ik bij de Bruna gekocht, maar is vast bij de bullet journals in boekenwinkels te vinden. Ik vind deze heel fijn werken en hij was 2,99 euro. Hier zijn meer creatieve activiteiten die ik leuk vind om te doen. 

bullet journal

Welk bullet journal kocht ik?

Ik kocht zelf een bullet journal van het officiële bullet journal merk Mijn Bullet Journal van de uitgeverij MUS. Ik koos de botanische kaft omdat die erg goed bij mij past. Je betaalt maar 12,50 euro hiervoor wat ik best mee vind vallen. Zoals je kunt zien drukken de fineliners wel door op de volgende pagina en dat vind ik wel jammer. 

Hebben jullie nog aanraders?

Delen:

2 Reacties

  1. juli 2, 2018 / 8:31 pm

    Wat een handig artikel! Ik overweeg zelf ook om een bullet journal te kopen, maar dacht dat het veel duurder zou zijn. Ik ga dit lijstje er zeker bij houden wanneer ik mijn eerste bullet journal en benodigdheden ga halen!

    • juli 3, 2018 / 7:52 am

      Ahw wat ontzettend leuk om te horen, het is echt leuk om te doen ik twijfelde eerst ook heel lang, maar het is wel echt de moeite waard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge