Budget interieur musthaves voor een echte girlboss

budget interieur girlboss

Zoals jullie weten ga ik verhuizen, deze maand! Spannend en leuk allemaal. Nu ziet mijn zogenaamde blogkantoortje er niet bepaald Pinterest proof uit, zodra ik in het nieuwe huis ben ga ik los wat dat betreft. Voor de echte girlboss onder ons met een kamer die perfect ingericht moet zijn heb ik hier budget toppers die je slaapkamer fantastisch zullen maken.

Voor de multifunctionele girlboss

Een mand die kan dienen als nachtkastje, maar ook tegelijkertijd je spulletjes opbergt. Als girlboss houd je van multifunctionaliteit, die eigenschap zul je zeker terugvinden in deze draadmand.

25 euro

Opberg draadmand

Budget interieur personaliseren

Hoe leuk is het om je budget interieur te personaliseren met je eigen letter? Je kunt kiezen voor de letter van je naam, maar bijvoorbeeld ook voor de letter van je blog/site/bedrijf. Of doe eens gek en koop alle letters van je bedrijfsnaam.

6 euro

Draadletter

Het vloerkleed der vloerkleden

Ik moet toegeven dat ik hier wel echt een lange tijd naar opzoek was. Mijn liefde voor Scandinavisch interieur is erg groot en dit vloerkleed past hier perfect bij. Ik heb het welbekende Pinterest vloerkleed gevonden & hij is ook nog eens betaalbaar!

26 euro

Scandinavisch vloerkleed

Budget interieur tijdschriftenhouder

Wat ook erg handig is, is dit tijdschriftenrek voor aan de muur. Hierin kun je al je tijdschriften, maar ook boeken opbergen. Ik ben zeker van plan om deze aan te schaffen voor mijn nieuwe kamer, erg handig voor al mijn leuke boeken die ik op mijn verjaardag kreeg.

12,99 euro

Tijdschrift houder

Licht in de duisternis

Om je kamer meteen even wat licht te geven – deze dagen wordt het zo snel donker – deze lichtgevende letter. Je kunt je eigen letter kiezen en de lichten in de letter doen me meteen denken aan studiolichten, deze lichtgevende letter zal de show in je kamer ongetwijfeld stelen, geweldig toch?

10 euro

Letter lamp

budget interieur girlboss pin

 

Delen:

6 Reacties

 1. november 11, 2017 / 10:55 am

  Leuke items! Vooral die draadletters vind ik erg tof!

 2. november 12, 2017 / 11:59 am

  Wat een leuke budget toppers, de draadmand en het vloerkleed zijn super nice!

  • november 12, 2017 / 12:33 pm

   Jaa ik ga die ook zeker halen, zulke praktische en mooie items voor in mijn nieuwe kamer hihi

 3. november 12, 2017 / 7:58 pm

  Ik ben mijn appartement nu ook aan het inrichten! Scandinavisch stijl is echt prachtig en zo wil ik het ook inrichten.
  Handige tips! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge