Boeken voor bloggers en de echte girlboss die je ongetwijfeld moet lezen

boeken bloggers girlboss

Ik ben gek op lezen en het liefst lees ik boeken die gaan over bloggen, vloggen en social media. Daarom heb ik een aantal boeken op een rijtje gezet om aan jullie in het kort te vertellen welke ik aanraad.

Girl Online Zoe Sugg boeken

De boeken van Zoe Sugg gaan allemaal over Penny die een blog start. Ik vond het heel leuk om te lezen over hoe zij start en hoe ze merkt dat ze langzamerhand lezers krijgt en reacties krijgt op haar blog. Ook gebeurt er natuurlijk veel meer dan dat, wat het boek heel spannend maakt. Er zijn 3 delen, dit is het derde deel, de andere delen heb ik wel al gelezen, maar heb ik zelf niet. Ik zou aanraden om ze in het Engels te lezen, dat vind ik persoonlijk het fijnst.

8,99 euro

Babe, you got this

Dit boek ging ongeveer viral, ik zag het overal voorbij komen. Vooral op Instagram en bij medebloggers. Het wekte meteen mijn interesse op en ik vroeg het voor mijn verjaardag. Ik ben heel blij dat ik het ook nog eens kreeg. Het boek gaat over allerlei zakenvrouwen en hoe zij succesvol geworden zijn maar ook waar ze tegenaan gelopen zijn. Elk hoofdstuk gaat over een ander aspect, ik ben nog niet klaar met het lezen van het boek, maar tot nu toe heeft het me wel doen nadenken en dingen op een andere manier laten zien. Zoals deze tips om geld te verdienen met je eigen blog.

17,99 euro

Boeken
Boeken

Capture your Style

Capture your Style is zo’n boek dat je moet hebben als je net als ik gek bent op Instagram. Aimee Song, de schrijfster vertelt je alles over hoe je de perfecte feed krijgt, hoe je perfecte foto’s maakt met je iPhone en dit alles op een manier dat het voor iedereen haalbaar is. Ik vind het heel inspirerend en de foto’s in het boek zijn ook prachtig. Daarnaast is het een boek dat je makkelijk in een flatlay kan leggen in een foto voor je eigen feed.

12,99 euro

boeken bloggers girlboss

Book for making  lists of things on your mind and in your heart (and other stuff)

Dit boek kreeg ik met Sinterklaas. Ik had nog nooit van dit boekje gehoord, maar het is een heel leuk boek. Elke bladzijde is er gelegenheid om een lijstje te maken. Ook een lijstje over bloggen, maar ook persoonlijke lijstjes en gewone random lijstjes. Heel leuk voor als je je verveelt of inspiratie zoekt voor je blog.

Delen:

16 Reacties

 1. december 11, 2017 / 8:19 am

  Super leuk! Ik hou ook van dit soort boeken maar heb er nog geeneen! Die boeken van Zoë kwam ik al tegen op het vliegveld in Dubai in het engels; twijfelde al om ze mee te nemen! Had ik het nu toch maar gedaan!

  Super leuke post! Liefs!

  • december 11, 2017 / 8:35 am

   Ahhh wat balen dat je de boeken niet mee had genomen inderdaad, echt het lezen waard 🙂 Bedankt voor je complimenten X

 2. december 11, 2017 / 8:44 am

  Capture your style klinkt heel leuk! 🙂

 3. december 11, 2017 / 1:33 pm

  Tof! Ontzettend bedankt voor deze boekentips
  Dit maakt lezen leuk.

  X Annemieke

  • december 12, 2017 / 9:00 am

   Leuk om te horen! Ik vind lezen sowieso leuk haha, maar dit soort boeken vergroten inderdaad wel het plezier!

 4. december 11, 2017 / 3:07 pm

  Ik ben zelf super benieuwd naar Babe, u got this! Op één of andere manier heb ik echt het gevoel dat ik echt veel van dat boek kan leren. Zelf heb ik het boek Shoot! fotograferen met je hart, dit vind ik echt aanrader.

  • december 12, 2017 / 9:01 am

   Oeh, van dat boek heb ik nog nooit gehoord! Ik ga daar eens naar kijken, jaa van Babe, you got this heb ik wel al veel kunnen leren!

 5. december 11, 2017 / 3:54 pm

  Ik ben vooral benieuwd naar Babe, you got this. Die gaat op mijn verlanglijstje voor Kerst!

 6. december 14, 2017 / 4:34 pm

  Ik heb zelf ook het boek van Aimee Song en vind het ook superleuk. Het helpt natuurlijk dat het ook erg fotogeniek is 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge