De beste make-up producten die ik in het afgelopen jaar ontdekte

beste make-up producten 2017

Het hele jaar door koop je nieuwe producten en af en toe krijg ik uiteraard producten opgestuurd voor reviews, maar ontdek je zelf ook nieuwe producten die fijn werken. Dit zijn mijn ontdekkingen die ik graag met jullie deel, echt onmisbare producten zijn dit voor mij geworden. Producten die ik zo nog eens zou aanschaffen als ze leeg zijn.

De beste foundation en concealer

Wat zeker mijn favoriete nieuw ontdekte foundation is, is de E.L.F foundation deze noemde ik ook in de beste producten die 24/7 blijven zitten voor kerst. De foundation heeft precies mijn goede kleur. Ook hydrateert hij dusdanig dat ik geen droge huid krijg bij het aanbrengen. Hij blendt prachtig in mijn huid en is ook nog eens spotgoedkoop. Ook heeft hij een fijne geur en trekt niet in je lijntjes.

De Maybelline concealer die wereldwijd al bekend was kon je tot voor kort eindelijk in Nederland kopen, hier las je natuurlijk al alles over de concealer. Het sponsje brengt heel fijn aan, de kleur is goed en hij gebruikt werkelijk alles uit het product door het systeem dat al het product eruit duwt. Ook deze concealer is erg betaalbaar en gewoon te verkrijgen in de Etos.

De fijnste bronzer en mooiste highlighter

De fijnste bronzer zit niet in deze post, deze had ik al eerder ontdekt. Dit is zonder twijfel de Nyx Taupe bronzer. Maar de mooiste highlighter die ik dit jaar ontdekte kwam uit het chocolate palette van I heart make-up, deze producten zijn te vinden in de Etos, Trekpleister en Kruidvat. Al weet ik niet of dit palette tijdelijk verkrijgbaar was.

Het beste wenkbrauwproduct

Dit merk had ik nog niet eerder uitgetest, het potloodje was binnen no-time op, ik gebruikte het zo vaak en graag merkte ik. Daarom kocht ik het opnieuw bij de Make up by Tatou winkel in Leiden. Ik schreef hier een uitgebreid review over waarin ik goed laat zien hoe het product op mijn wenkbrauwen uitpakte.

beste make-up 2017

Het beste oogschaduw palette

Ik schaftte dit palette zonder twijfel meteen aan, een rib uit mijn lijf natuurlijk, maar achteraf gezien zeker het kopen waard. Allemaal mooie matte tinten, veel variatie en waanzinnige pigmentatie. Ik heb veel oogschaduw en de oogschaduw kan dan nog zo goed gepigmenteerd zijn, soms blendt het totaal niet mooi samen, en dat kan dit palette wel perfect, alles ziet er mooi uit.

Beste make-up producten; de beste mascara’s

Ik ontdekte ook twee hele fijne mascara’s. De Maybelline Angel Lash mascara, het borsteltje is bijzonder en werkt verbazingwekkend goed, ook de mascara zorgt voor een engelen effect zoals het product belooft. Hij is bijna op en ik ga zonder twijfel een nieuwe kopen. Ook de L’orèal Paradise mascara testte ik, ik vond hem in eerste instantie niet heel bijzonder. Maar ik merk dat ik wel telkens deze mascara gebruik voor feestjes om nét even wat meer volume te krijgen.

Mijn favoriete nieuw ontdekte lip producten van 2017

Ik ontdekte natuurlijk de L’orèalXBalmain lipsticks, een waanzinnige pigmentatie, toffe verpakking en bijzondere kleuren. Ik ben er helemaal weg van. Ook de liquid lipsticks die ik dit jaar het meest gebruikte moest ik noemen. De bruine kleur van L.A Splash blijft steevast zitten en ziet er de hele avond goed uit, zo ook de liquid lipstick van The Balm. Een donkere kleur die niet verdwijnt na een slokje wijn.

Wat zijn jullie favorieten van het afgelopen jaar?

Delen:

6 Reacties

 1. december 28, 2017 / 9:53 am

  Dit klinkt als een fantastisch lijstje met mooie producten! Mijn favoriet van dit jaar was het Meet Matte Trimony eyeshadow palette van The Balm. Ook een heel fijn doosje met prachtige kleuren 🙂

  • december 28, 2017 / 10:22 am

   Oh die ken ik wel inderdaad, trouwens ik wil de hele tijd op jouw blog reageren maar dat lukt niet want je moet dan een account op wordpress hebben…

 2. december 28, 2017 / 12:30 pm

  Wat een leuk artikel! Ik heb vandaag iets soortgelijks online staan, haha! Ik ben wel heel benieuwd naar de foundation van ELF, zelf heb ik daar nog geen ervaring mee.

  • december 28, 2017 / 1:05 pm

   Oh wat leuk! Ik ga zo een kijkje nemen! Ik zou zeker eens de foundation proberen, het is de beste foundation die ik heb!

  • december 29, 2017 / 12:36 pm

   Wat leuk om te horen, mijne is al bijna op dus ik ga binnenkort maar een nieuwe halen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge