Beste aankopen van het afgelopen jaar die ik jullie aanraad

beste aankopen

Ik heb dit jaar net als vele mensen aankopen gedaan op verschillende gebieden. En dan kom je soms tot de conclusie dat er slechte aankopen gedaan zijn, maar ik heb in het afgelopen jaar ook beste aankopen gedaan. Die aankopen deel ik graag met jullie.

beste aankopen

Beste aankopen: Fashion

Op het gebied van fashion is een van mijn beste aankopen een Fjallraven Kanken rugtas. Ik gebruik hem elke dag en er kan onwijs veel in. Ook past mijn laptop erin en is hij gemaakt van gerecycled tentdoek. Ik haal de waarde er dubbeldik uit.

Daarnaast heb ik mijn favoriete shirt weten te bemachtigen. Dit is een simpel shirt van de Monki Cares lijn. Het shirt kostte me maar 12,99 euro en hij is gemaakt van organic cotton. Hij zit heerlijk en hij is perfect te combineren.

beste aankopen

Intellectuele beste aankopen

Dit jaar kocht ik ook boeken die ik zo goed vind dat ik ze zal houden. Ik verkoop meestal mijn boeken door, dit is duurzaam en kan makkelijk via handige sites waar ik eerder een artikel over schreef. Je verdient er veel aan en maakt iemand anders blij met een boek dat jij al uit hebt. In ieder geval heb ik nu hele goede boeken aangeschaft van de schrijver Meik Wiking, hier komt nog een uitgebreid artikel van online.

Daarnaast kocht ik ook platen en kreeg ik een Crosley platenspeler op mijn verjaardag, ook hier ben ik ontzettend blij mee. Hier kocht ik en kreeg ik ook een aantal hele mooie platen bij. Onder andere die van Lianne la Haves, maar ook eentje van Ludovico Einaudi en Amy Winehouse. Dit zijn echt de beste aankopen/cadeaus geweest dit jaar.

Beste aankopen op beautygebied

In mijn make-up look voor de feestdagen kwamen al een aantal van deze producten voorbij. Je ziet dat deze producten al goed gebruikt zijn door de pan die zichtbaar is. Mijn allerbest ontdekte bronzer is Taupe van Nyx Cosmetics en daarnaast de allerbeste eyeliner die ik ooit heb ontdekt (en dat zijn er veel) is de Epic Inkliner van Nyx Cosmetics. Ook ontdekte ik een heerlijk en goedkoop geurtje. De In2U van Calvin Klein, hij heeft een unisex geur, maar is wel echt voor vrouwen. Ik houd van dat soort geuren.

Mijn technische beste aankopen van dit jaar

Dit jaar kocht ik tweedehands een heel goede macbook. Ik ben hier zo blij mee, deze komt goed van pas met mijn blog en natuurlijk gebruik ik deze dagelijks voor school. Eindelijk een laptop van goede kwaliteit. Een van de beste investeringen. Dit zijn trouwens mijn beste maandelijkse investeringen van dit jaar. Om even door te gaan op Apple, ik kocht ook een iPhone 7 waar ik super blij mee ben en ik mijn waarde zeker elke dag uithaal.

Wat zijn jouw beste aankopen van dit jaar?

Delen:

4 Reacties

 1. januari 8, 2019 / 6:36 pm

  Leuk om te zien! Mijn beste aankoop van dit jaar.. hmm, dat is nog niet zo veel, haha 😉
  Maar van 2018… poeh.. weet je dat ik het serieus niet kan bedenken nu?! Ik heb wel geld uitgegeven aan een parachutesprong, dat was wel het hoogtepunt van 2018! Maar dta is geen voorwerp. Daar ga ik dan dus nog even over na denken 😉

  • januari 9, 2019 / 2:16 pm

   Wauw een parachutesprong is wel heeeel gaaf zeg, dat wil ik ook nog weleens doen 🙂

 2. januari 9, 2019 / 3:47 pm

  Ik heb een iPhone X gekocht maar ik moet er toch echt mee terug, enorm veel geld aanbetaald en nu zit er een vlek op mijn camera plus hij loopt vaak vast.

  • januari 10, 2019 / 7:41 am

   Wat verschrikkelijk, die dingen zijn echt duur ja, gelukkig is Apple hier altijd wel goed in, dus ik hoop dat je of je geld terugkrijgt of een nieuwe krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge