Ben&Anna, een natuurlijke deo die echt helpt tegen nare geurtjes!

ben&anna

Ik maakte kennis met dit merk op een event waar ik ook kennis maakte met meerdere natuurlijke merken. Ik werd heel enthousiast toen ik het verhaal van deze deo hoorde en het merk maakte me heel vrolijk. Ik vertel jullie graag meer hierover.

ben&anna

Ben&Anna deodoranten zijn verpakt in een leuke gerecyclede papieren kokers, daaraan zul je ze herkennen. Je drukt de deodorant uit de koker, net als een waterijsje. Er zijn 7 verschillende geuren beschikbaar in jouw dichtstbijzijnde drogisterij. In allerlei kleurrijke kokers verpakt, je herkent ze meteen!

De geur van deze Ben&Anna deodorant vind ik echt heel erg lekker. De deodorant ruikt lekker naar vanille met daarbij een bloemige geur van orchidee. Dit is de populairste geur in Italië liet ik mij vertellen op het event. De geur is niet heel erg aanwezig, maar je ruikt hem gelukkig wel. In de deo zit shea boter om hem goed in te laten blenden met je oksels.

Ben&Anna

Ben&Anna’s producten zijn vegan, gemaakt van gerecycled materiaal en dierproefvrij. Door onder andere baking soda wordt voorkomen dat er bacteriën onder je oksel terecht komen. Zweet ruik je pas als er bacteriën bij komen kijken. Door baking soda blijft je oksel als het ware ontsmet en sluit het je oksel af van het zweet. Zeker een aanrader als je daar nog al eens last van hebt.

Delen:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge