Beautygeheimen uit Myanmar om dag te zeggen tegen oneffenheden

beautygeheimen

Deze maand staat in het teken van beautygeheimen, zoals jullie weten ben ik 3 weken in Myanmar geweest en ik heb daar een groot geheim ontdekt dat ik graag met jullie wil delen. Daarnaast deel ik ook wat er deze maand in de Goodiebox te vinden is.

Het beautygeheim van Myanmar

In Myanmar draagt iedereen een soort gek goedje op zijn/haar gezicht. Dit doen ze elke ochtend op als deel van hun ochtendroutine. Het is niet alleen een gek gezicht, maar het geeft ook aan dat je niet lui bent en jezelf verzorgt. Het goedje bestaat uit boomschors en bevat zonnebescherming. Het heet Thenaka en ik heb het daar gekocht, ik ga het in de nacht als masker opdoen en hopelijk krijg ik dan net zo’n egaal huidje als de bevolking bij Myanmar. Het werkt gegarandeerd en het is op natuurlijke basis. Je kan het online bestellen hier in Nederland!

De Goodiebox van de maand juli met beautygeheimen

goodiebox

Neem een momentje voor jezelf, maak de GOODIEBOX die je net hebt ontvangen lekker open en ontdek alle nieuwe producten. Ik geef je even korte kennis van alle producten die erin zaten. Elke maand een GOODIEBOX vol beautygeheimen.

WES SURF Tanning Lotion Spray SPF 30

beautygeheimen

Deze Tanning Spray zorgt voor het ultieme kleurtje deze zomer. Je wordt beschermd door de zon, maar krijgt toch een mooie bronzen kleur door deze spray. Ideaal als je het mij vraagt. Plus de spray ruikt heerlijk.

Winkelwaarde: 10,00 euro

DR. Botanicals Moroccan Rose Superfood Facial Oil

beautygeheimen

Deze olie verbaasde me. Het doet wonderen voordat je je make-up aangebracht hebt en het ruikt zo ontzettend lekker. Je brengt een paar drupjes aan voordat je je dagcrème aanbrengt en je huid ziet er gelijk een stuk gezonder uit naar mijn mening.

Winkelwaarde: 30,00 euro

Emité Makeup Active Eye Light

beautygeheimen

beautygeheimen

Wat altijd fijn is om te hebben is een goede concealer die ervoor zorgt dat je er lekker wakker en klaar voor de dag uitziet na al het feesten en strand hangen in de zomer.

Winkelwaarde: 27,00 euro

Naobay Orange Juice Foot Cream

Dit is het ultieme me-time product. Je voeten hebben ook verzorging nodig zeker na zo’ n zomer waar je veel op blote voeten hebt gelopen, je voeten kunnen echt wel een goede verzorging gebruiken. Deze crème ruikt ook nog eens heerlijk naar sinaasappel. Pak er een teiltje bij en ga even lekker je voeten verzorgen.

Winkelwaarde: 16,00 euro

Masque me up Bubbling Sheet Mask

 

beautygeheimen

Dit masker zorgt voor de ultieme glow zoals de mensen in Korea hebben. Daarnaast is hij makkelijk aan te brengen en… perfect te combineren met een momentje voor jezelf. Hij ruikt heerlijk trekt goed in en geeft bubbels, hoe leuk is dat?

Winkelwaarde: 5,00 euro

De GOODIEBOX van deze maand was geweldig. Hiermee kan je echt even een momentje voor jezelf pakken en ik hoop dat jullie het beautygeheim uit Myanmar ook interessant vonden. Ben je benieuwd wat er in de vorige GOODIEBOX zat?

Delen:

2 Reacties

  1. augustus 18, 2018 / 7:38 am

    Wat een fijne producten laat je zien zeg! Noabay vind ik zelf erg prettig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge