Batiste Golden Rose droogshampoo, nooit meer met vet haar de deur uit

Batiste golden rose droogshampoo

Wat een uitvinding is het toch, droogshampoo. Ik ben echt blij met de mensen die ooit droogshampoo bedacht hebben! Soms heb je gewoon écht geen tijd om je haren te wassen en dan is de oplossing daar; droogshampoo. Snel even sprayen, je haar ruikt weer lekker fris en ziet er ook nog eens net gewassen uit. Ik vind het ideaal.

Over de nieuwe Batiste Golden Rose droogshampoo

De nieuwe Batiste Golden Rose zorgt voor wat extra luxe in jouw leven. De droogshampoo heeft een heerlijk verfijnde, lichtzoete en delicate geur en ruikt naar vanille en rozen. Gebruik de Batiste Golden Rose niet alleen om je haar te verfrissen maar ook als styling product voor extra body en textuur.

Hoezo geen vet haar meer door droogshampoo?

Wanneer je Batiste™ Golden Rose op de haarwortels sprayt, absorbeert het vet. Het laat je haar er weer zacht, schoon en fris uitzien. De droogshampoo is ook perfect voor stijl, fijn of glad haar dat wat extra volume kan gebruiken. Een paar snelle sprays veranderen je look in een handomdraai en zorgen voor textuur in het haar. De ideale oplossing om tijd te besparen.
Batiste golden rose droogshampoo

Hoe gebruik je de droogshampoo

1.       Goed schudden voor gebruik en ten minste 30cm van je haar houden.

2.       Verdeel je haar in secties en spray op de haarwortels.

3.       Masseer de droogshampoo vervolgens goed door het haar en geniet van de geur van rozen en vanille.

4.       Borstel je haar en style het zoals gewenst.

Ik ben weer verrast door deze droogshampoo hij ruikt heerlijk en de flacon ziet er prachtig uit. En het bespaart je ook gewoon veel tijd en levert een frisse look op. Veel beter dan per ongeluk met vettig haar op je werk/school verschijnen. Ik heb daar zo’n hekel aan!

Nederland: Batiste™ Golden Rose, €5,49 voor 200ml, is vanaf maart 2018 verkrijgbaar bij Kruidvat en vanaf juni 2018 bij Etos.
België: Batiste™ Golden Rose, €5,49 voor 200ml, is vanaf maart 2018 verkrijgbaar bij Kruidvat en Di.

Houd jij ook zo van droogshampoo?

Delen:

1 Reactie

  1. Anna
    maart 11, 2018 / 6:57 pm

    Ik ben heel benieuwd hiernaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge