Aveda lanceert een 98% natuurlijke haarverzorging en de geur is heel bijzonder + win

aveda

Afgelopen vrijdag werd ik in Utrecht verrast met de lancering van deze nieuwe haarlijn van Aveda. En niet zomaar een nieuwe haarlijn, deze haarlijn is 98% natuurlijk en de geur is heel bijzonder. Ik wil jullie graag alles vertellen over deze nieuwe Cherry en Almond haarlijn.

aveda

aveda

Over de nieuwe Aveda Cherry Almond haarlijn

Krijg je ‘bounce’ terug met Aveda’s nieuwe 98% natuurlijk afgeleide siliconenvrije Cherry Almond-collectie. De Cherry Almond Softening Shampoo en Conditioner maken het haar zacht, geven het een mooie glans en een gewichtloze ‘bounce’.De formule komt uit de natuur, met een mix van natuurlijke afgeleide kersenbloesemextract en zoete amandelolie. De geur is 100% van een natuurlijke afgeleide aroma die het haar een zoetige, sappige bloemengeur geeft.

aveda

Mijn haar werd heerlijk gewassen met een hoofdmassage en met de nieuwe Aveda Cherry Almond shampoo. Wat me als eerste opviel was de bijzondere geur, een geur waar je even aan moet wennen. Het deed me een beetje denken aan marsepein/speculaas, waarschijnlijk door de amandelolie. Mijn haar voelde na het wassen super schoon en zacht aan en de geur was een beetje veranderd in een heerlijke frisse, warme bloemengeur, perfect voor het najaar.

Prijs: 18,00 euro
aveda

aveda

aveda

De conditioner maakte mijn haar nog eens extra zacht en gewichtloos. Mijn haar had ineens enorm veel volume en het is nog nooit zo zacht geweest met een shampoo die 98% natuurlijk en vegan is. Daarnaast zijn de verpakkingen ook nog eens gemaakt ven gerecycled materiaal, hoe vet is dat?

Prijs: 21,00 euro

Win de Cherry Almond Softening Shampoo en Conditioner

aveda

Deel in je Instagram story een boomerang met jouw beste hairflip en tag mij (@lauramariska) in je story. En wie weet ligt deze heerlijke haarlijn binnenkort op jouw deurmat!

Mijn haar werd na het wassen veel minder snel vet, de geur bleef veel langer in mijn haar dan met een gewone shampoo die wel siliconen en sulfaten bevat. Ik ben helemaal tevreden. De producten ruiken heerlijk en ik sta er helemaal achter dat ze 98% natuurlijk én vegan zijn.

 

Ben jij benieuwd naar deze nieuwe Aveda haarlijn?

Delen:

6 Reacties

  1. oktober 1, 2018 / 7:38 pm

    Ziet er goed uit en je hebt een fijne review geschreven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge