Activiteiten die je kunt gaan doen om je kerstvakantie onvergetelijk te maken

De kerstvakantie is echt een van mijn lievelingsvakanties. Het is een vakantie met veel mooie feestdagen en gebeurtenissen. Maar ik kan me toch voorstellen dat je toch even niet weet wat je zou moeten doen. Daarom hier een aantal leuke activiteiten die je in de kerstvakantie kunt gaan doen. 

Schaatsen

Wat ik persoonlijk echt geweldig vind om te doen is schaatsen. Het is een sportieve, maar wel gezellige activiteit. Ook echt een winteractiviteit en het is heel gezellig om te doen met vriendinnen en om lekker bij te kletsen. 

kerstvakantie activiteiten

Naar een museum

Dit is echt een nuttige activiteit om te doen in de kerstvakantie. Ga bijvoorbeeld naar het Rijksmuseum in Amsterdam of het van Gogh museum. Er zijn vaak ook bijzondere tentoonstellingen of tijdelijke evenementen die je gratis kunt bezoeken in Amsterdam. Je kunt altijd op de evenementenkalender van Amsterdam kijken. 

Je voornemens uitzoeken

Het nieuwe jaar is ook weer om de hoek, dus waarom ga je niet eens goed nadenken wat je anders wil gaan doen in het nieuwe jaar. Maak bijvoorbeeld een lijstje met activiteiten die je graag wil doen met vrienden en die je altijd nog zou kunnen doen in 2019. 

Opruimen 

Na de kerst is het heel fijn om in het nieuwe jaar even alles uit te zoeken en op te ruimen. Kijk eens of al je dagelijkse skincare producten of make-up niet overdatum is. Ruik bijvoorbeeld goed aan je mascara’s, als ze een beetje naar lijm ruiken moet je ze weggooien.

Naar een kerstmarkt

Door heel Nederland zijn de leukste kerstmarkten te vinden, zelfs in Leiden is een hele leuke kerstmarkt, maar ook in Valkenburg of Maastricht zijn hele leuke kerstmarkten te vinden. Het is heel leuk om een dag te spenderen in een stad in Nederland die je niet zo goed kent. 

Een spelletjesmiddag met familie

Koop een nieuw spel en speel dat met familie en vrienden. Maak wat lekkers erbij en spendeer lekker je tijd aan het praten met familie en vrienden. Wij kochten een nieuw spel: Dix it, een geweldig leuk spel! Een tip voor je, kijk eens of dat spel ook wat voor jullie is bijvoorbeeld.

Wat wil ga jij in de kerstvakantie doen?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge