5 Boeken die je moet lezen in quarantaine en waarom

5 boeken

Omdat we nu allemaal ineens meer tijd tot onze beschikking hebben, kunnen we daarvan profiteren. Dat kan je doen door te investeren in jezelf en dingen te leren. Zo blijf je jezelf ontwikkelen ondanks dat je binnen zit. Hier zijn 5 boeken die jou gaan helpen in quarantaine.

1 Alegría

Alegrìa betekent vreugde in het Spaans. En dat is ook in het kort waar dit boek om draait. Het gaat om vreugde vinden in de kleine dingen in het leven. En dat is heel toepasselijk op dit moment, nu je niet zoveel kan doen naast deze 25 dingen en binnenzitten. Je kan er maar beter het beste van maken en toch de vreugde ervan inzien. Dit is een van de 5 boeken die ik je van harte aanraad, los van het feit dat dit boek er ook nog eens heel mooi uitziet.

2 Digital Minimalism

Ook dit is een boek dat heel toepasselijk is. Want juist nu we veel binnenzitten, zijn we veel online te vinden. Maar al die schermtijd kan toch niet goed voor ons zijn? In dit boek lees je waarom het niet goed voor je is en hoor je ook standpunten van mensen die zonder bijvoorbeeld hun mobiel leven.

3 How to get over a boy

Dit was echt een weglezer. Chidera schrijft haar boeken op een hele fijne manier waardoor hij zo uitgelezen is. Dit boek is niet alleen voor als je een gebroken hart hebt. Je kan het ook toepassen op je dagelijkse leven. Er zitten veel tips in die gaan over je gedrag, het type persoon dat je bent en liefdestalen die er zijn. Het is over het algemeen goed om dit allemaal te weten. Daarnaast heeft zij nog het boek: what a time to be alone. Dat is een boek dat veel verkocht is en dat boek wil ik ook nog graag lezen. Zeker in eenzame tijden zoals deze.

4 The wisdom of Sundays

Dit boek is meer een soort bundel aan waardevolle en nuttige informatie. De leukste en interessantste interviews van Oprah Winfrey zijn hierin te vinden. Het is bijna alsof je het interview bijwoont als je het lees. Daardoor kan je dit boek ieder moment erbij pakken. Het is niet een lopend verhaal dat je moet volgen.

5 Boeken: The art of making memories

Dit boek van Meik Wiking las ook heel snel weg. Het is een boek dat heel mooi geïllustreerd is net als zijn boeken over geluk en gezelligheid. Dit zijn de 5 lessen die ik uit dit boek haalde. Dit boek leert je methodes aan om dingen beter te onthouden en herinneren. Het is niet alleen leuk om te weten, maar ook handig voor bijvoorbeeld school. Dit zijn de 5 boeken die ik je nu aanraad.

Heb jij aanraders zoals deze 5 boeken voor mij?5 boeken
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge