10 Plannen die je kan maken als deze periode voorbij is

plannen maken

We weten niet of we uit kunnen kijken naar zomervakantie. Maar je kan wel alvast realistische plannen maken voor na deze periode. Daarom hier een lijstje ter inspiratie. De plannen die je kan maken als dit voorbij is.

1 Koffie drinken

Omdat mijn bijbaantje vanuit huis is, vond ik het altijd leuk om met mijn laptop in een cafeetje aan het werk te gaan. Mijn favoriete kokoscappuccino dronk ik dan bijvoorbeeld bij Barista Café. Ik kijk ernaar uit om dat weer te kunnen doen. Maar voor nu hou ik het nog even bij deze 25 thuisactiviteiten.

2 Naar de Ikea

Op de een of andere manier had ik heel veel zin om naar de Ikea te gaan. Maar dat kon niet. Nu kijk ik er dus naar uit om na deze periode een dagje naar de Ikea te gaan voor wat leuke spullen in mijn kamer samen met een vriendin. Met tot slot een lekker etentje met Zweedse gehaktballetjes uiteraard. Voor nu kan je eens je kamer opruimen, deze 25 dingen kan je meteen weggooien.

3 Naar de bioscoop

Ik ben altijd groot fan van films kijken in de bioscoop. Nu baal ik er echt van dat dat niet meer kan. Daarom kijk ik er extra naar uit om met mijn vrienden naar een leuke nieuwe film te gaan. Ik plan dit al helemaal in, hier heb ik zin in. Voor nu nog even deze films en documentaires op Netflix kijken.

4 Picknicken met een grote groep

Hoe leuk is het om te gaan picknicken. Alleen nu mag dat met maximaal 2 personen en 1,5m afstand. Daarom kijk ik ernaar uit en plan ik een picknick met meer vrienden. Extra genieten van het lekkere weer en niet met veel afstand.

5 Winkelen in Nederland

Ik plan voor mezelf ook even een lekker shop dagje in. Online shoppen is ook leuk, maar toch anders dan dat je met vriendinnen op stap gaat, luncht en kleding past.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 Een familiedag

Je zou een familiedag in kunnen plannen. Dit kan natuurlijk wel pas als het coronavirus helemaal uit beeld is. Maar het is heel leuk om op die manier je familie weer terug te zien en te spreken.

7 Uiteten met je vrienden om het te vieren

Plan een etentje in met al je vrienden om op die manier te vieren dat het afstand houden eindelijk voorbij is. Eindelijk weer genieten van eten in een restaurant.

8 Plannen: een selfcare dag

Waar ik ook naar uitkijk is, eindelijk weer mijn nagels laten doen. Ik liet altijd mijn nagels om de maand doen met gellak. Dat was voor mij echt even tijd investeren in mezelf. En naar de kapper gaan, dat is ook iets waar ik heel erg naar uitkijk.

10 Een workshop volgen

Kijk online welke workshops je kan volgen. Misschien kan je zelfs open dagen bezoeken van bijvoorbeeld sporten, dansen, creatieve open dagen. Workshops van dingen die je kan maken of een lezing van iemand. Dit soort evenementen mis ik echt. Je kan nu bij hogeschool leiden een online open dag volgen.


Wat zijn jouw plannen na corona?


plannen na corona

Delen:

5 Reacties

 1. Joost
  april 17, 2020 / 1:17 pm

  Leuk die video, professioneel gemaakt. Wat een werk zul je daaraan gehad hebben ! Mooi wat je zei over innerlijke schoonheid, die tekst. Voor mij is dat een basis, en is de uiterlijke schoonheid mooi meegenomen maar geen noodzaak. Ook uiterlijke schoonheid hoeft niet compleet uit potjes en flesjes te komen.

 2. april 17, 2020 / 3:09 pm

  Leuke ideeën Laura! Een aantal ga ik ook zeker doen. Afspraken inhalen met vrienden moet natuurlijk echt gebeuren en een familiedag klinkt als een leuk idee.
  Waar verlang jij het meest naar?

 3. mei 8, 2020 / 9:44 pm

  Leuke ideeën! Als ik me even verveel ga ik zeker in dit lijstje kijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge